Ultimatum

Kalinić želi otići ako mu ne jamče minutažu

Nikola Kalinić
AFP
02.07.2011.
u 18:01

Hrvatski reprezentativac nije se previše naigrao u Blackburnu, a kakva mu je sudbina trebao bi znati uskoro.

Engleski mediji pišu da je hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić zbog nezadovoljstva minutažom u protekloj sezoni u subotu od čelnika Blackburna zatražio da mu jamče minutažu u sljedećoj sezoni ili da ga prodaju.

Klub bi mu navodno trebao odgovoriti do početka idućeg tjedna, kada počinju pripreme.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar feudalac
feudalac
19:49 02.07.2011.

...njemu samo DeBlić može jamčiti minutažu...

KA
kajinx
19:59 02.07.2011.

Kad je došao trner koji ne razumije nogomet, stavio je Kalinića na klupu. Bolje mu je da se makne. Može igrati u bilo kojem klubu koji treba kvalitetnog navalnog igrača.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:10 02.07.2011.

Ljudi dragi, ponovil budem kaj sam već pisal - Nikoli želim sreću gdje god igrao kao i svakom našem igraču ali (jedno veliko ALI) reprezentacija nije mjesto gdje će si cijenu napuhavat netko tko nit u HNL-u nije uspijevao zabit 20 u sezoni (skup sa svim penalima koje je pucao) i tu priča završava !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije