Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI TRENER

Kao izbornik Katara nije se proslavio: Felix Sanchez preuzeo klupu Ekvadora

World Cup 2022 - Qatar - Ecuador
Foto: Tom Weller/DPA
1/3
12.03.2023.
u 12:50

Sa Svjetskog prvenstva na kojem je njegova reprezentacija bila domaćina ispao je bez osvojenog boda, uz jedan postignut pogodak.

Bivši izbornik Katara Felix Sanchez preuzeo je klupu Ekvadora na četverogodišnji ugovor, priopćio je u subotu Ekvadorski nogometni savez (FEF). Španjolac, koji na mjestu izbornika nasljeđuje Argentinca Gustava Alfara, vodit će momčad do Svjetskog prvenstva 2026. koje se održava u Sjedinjenim Državama, Meksiku i Kanadi, dodaje FEF.

Sanchez (47) je napustio Katar nakon isteka ugovora u prosincu. Katar je na SP-u 2022. ispao u grupnoj fazi. Izgubili su svoju uvodnu utakmicu protiv Ekvadora i postigli samo jedan gol u svoje tri utakmice, postavši prva zemlja domaćin od Južne Afrike 2010. koja nije uspjela proći u drugi krug Svjetskog prvenstva.

Sanchez, koji je svoju trenersku karijeru započeo u Barceloninoj akademiji, odveo je Katar do naslova Azijskog kupa 2019. godine.

Ekvador je također eliminiran u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva nakon poraza 1-2 od Senegala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije