Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UPITNI GOLGETER

Kapetan Engleske Harry Kane muči se s ozljedom uoči početka Europskog prvenstva

Champions League - Semi Final - Second Leg - Real Madrid v Bayern Munich
JUAN MEDINA/REUTERS
18.05.2024.
u 13:09

Kane je imao problemima s leđima i uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida prošli tjedan, ali je igrao uz bolove

Napadač engleske reprezentacije i Bayern Munchena Harry Kane (30) muči se s ozljedom leđa uoči Europskog prvenstva koje će se održati od 14. lipnja do 14. srpnja u Njemačkoj.

Zbog problema s leđima Kane će propustiti Bayernovu posljednju bundesligašku utakmicu ove sezone protiv Hoffenheima u subotu.

VIDEO Sve što trebate znati o novoj Ligi prvaka

Kane je imao problemima s leđima i uoči uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka protiv Real Madrida prošli tjedan, ali je igrao uz bolove.

"Pokušali smo s injekcijama i terapijom, ali leđa su mu se grčila. Postalo je još gore i osjećao se to u svakodnevnim pokretima. Nije bilo šanse da uopće trenira," kazao je Bayernov trener Thomas Tuchel.

"Harry je na liječenju kod svog osobnog liječnika. Ne može putovati s nama u Hoffenheim. Već je u Madridu bilo upitno, kao što ste mogli primijetiti," dodao je.

VEZANI ČLANCI:

Engleska će na EP-u igrati u skupini sa Slovenijom, Danskom i Srbijom. Izbornik Gareth Southgate u utorak će imenovati svoj preliminarni sastav za turnir.

Kane je zabio 44 gola u svim natjecanjima u svojoj prvoj sezoni u njemačkom klubu, uključujući četiri hat tricka u Bundesligi. Sa 62 gola Kane je najbolji strijelac u povijesti engleske reprezentacije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije