MIJO CAKTAŠ

Kapetan Hajduka: Prvi bih čestitao Rijeci da je zasluženo pobijedila, ali ovo je neprihvatljivo

Split: Hrvatski Telekom Prva liga, 14. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/6
06.12.2020.
u 22:31

- Bilo je teško igrati. Ušli smo dobro u utakmicu, poveli i opet iz individualne greške primili gol. Uvukla se panika. Prvi bih čestitao protivničkoj ekipi kada bi me zasluženo pobijedila. Ali, na ovakav način izgubiti... Za mene je to neprihvatljivo - kaže Caktaš

Kapetan Hajduka Mijo Caktaš prokomentirao je današnji poraz od Rijeke (2:1) na Poljudu koji je bio natopljen kišom.

- Bilo je teško igrati. Ušli smo dobro u utakmicu, poveli i opet iz individualne greške primili gol. Uvukla se panika. Prvi bih čestitao protivničkoj ekipi kada bi me zasluženo pobijedila. Ali, na ovakav način izgubiti... Za mene je to neprihvatljivo. U drugom poluvremenu smo imali šanse. Našim ofenzivnim igračima treba dosta šansi da zabiju gol. To se mora u budućnosti popraviti - rekao je Caktaš, prenosi Dalmatinski portal.

Utakmicu je prokomentirao i trener Hajduka Boro Primorac.

- Uvijek je teško izgubiti u Splitu na Poljudu. Momci su učinili sve kako bi pobijedili. Mislim da ova utakmica ima dva poluvremena. Vrlo sam zadovoljan prvim poluvremenom. Dali smo gol, dobro smo igrali, dominirali utakmicom. Onda im dopustimo gol pet minuta prije kraja poluvremena. To je Rijeci dalo moral. U drugom dijelu je bila više vaterpolo utakmica, Rijeka se bolje snašla. Iskoristili su dugu loptu, nije bilo šansi u drugom poluvremenu - rekao je Primorac te dodao:

- Bili smo spremni fizički. Da je teren bio bolji mislim da bi dominirali u drugom dijelu. Drugo poluvrijeme nije bilo utakmice. Žao mi je igrača, žao mi je izgubiti utakmicu u ovim uvjetima. Nismo imali dobar kvalitetu dugih lopti. Uveo sam Atanasova i Nejašmića. Imaju dobru tehniku, bila je ideja da daju dobru loptu za napadača. Kada je blato moraš biti inteligentniji nego inače. Imaš vodu koja ti stvara probleme.

Ključne riječi

Komentara 15

DI
Dinamenavek
22:50 06.12.2020.

Srami se Mijo. Sad se tek vidi kad se u krv zavuče kukanje i konstantno plakanje. Oni su za otpis. Sramota.

HR
hrvat123
05:56 07.12.2020.

zasluzeno ??? o cemu ovaj govori ??? pa kisa je bila ista za obe ekipe i kak onda nije zasluzeno ? mozda zato jer sudac nije izbacil bar 2 igraca Rijeke i jos sudil bar 3 penala ! ako i od Hajdukovaca ovo je ipak jako jadno i mizerno

RO
roland
23:47 06.12.2020.

Srami se Caktaš! Smeta ti kiša! Natopljen teren? Jugo je bilo jako? Sjećam se 1983.god. u Kupu Uefa kako je Hajduk pobijedio Radnički iz Niša po olujnoj buri. Zlatko Vujović je inteligentno reagirao kod drugog gola, procijenio je da Pantelićeva rukom dodana lopta neće doći do beka, presjekao i zabio gol. Ili...1985., po natopljenom terenu, isto Kup UEfa, Hajduk - Dnipro, kako je Ivan Gudelj prolazio između trojice Ukrajinaca, zabijao, probijao se. Priznajem samo moć i inteligenciju. Alibi i isprike - ma nikada!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije