TRENER HAJDUKA

Karoglan doživio novi potop pa čestitao Dinamu: Izdominirali su nas i iznenadili s jednom stvari

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/106
03.04.2024.
u 22:11

Nakon što je Dinamo u subotu u ligaškom ogledu slavio sa 1-0, četiri dana kasnije dva najveća hrvatska kluba su ponovo na Poljudu odmjerili snage. Ovoga puta u polufinalu Kupa, a ishod je bio identičan. Bio je to čak šesti međusobni derbi Hajduka i Dinama ove sezone.

U finalu 33. izdanja hrvatskog nogometnog Kupa igrat će Dinamo i Rijeka. Ove godine finale se igra na dvije utakmice, prva je 15. svibnja u Zagrebu, a uzvrat je na Dan državnosti, 30. svibnja na Rujevici. Dinamo je na Poljudu pobijedio Hajduk sa 1-0 golom Sandra Kulenovića u 15. minuti, dok je Rijeka u prvom polufinalnom ogledu na stadionu u Kranjčevićevoj ulici identičnim rezultatom porazila Lokomotivu golom Ivana Smolčića u 70. minuti.

GALERIJA Pogledajte kako izgledaju tribine na Poljudu nakon divljanja Torcide

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/25

Za Dinamo će to biti 24. finale, a do sada je slavio rekordnih 16. puta. S druge strane Rijeka je izborila svoje deveto finale Kupa, a u dosadašnjih osam finala šest puta je slavila. Nakon što je Dinamo u subotu u ligaškom ogledu slavio sa 1-0, četiri dana kasnije dva najveća hrvatska kluba su ponovo na Poljudu odmjerili snage. Ovoga puta u polufinalu Kupa, a ishod je bio identičan. Bio je to čak šesti međusobni derbi Hajduka i Dinama ove sezone.

- Puno bolji Dinamo nego prije nekoliko dana i apsolutno zaslužena pobjeda. Ta prva utakmica im je dala jednu dodatnu inerciju. Mi smo u prvom dijelu bili totalno izvan utakmice, u drugom smo se malo posložili, ali nedovoljno da bi zaslužili prolaz - rekao je Karoglan pa nastavio:

VEZANI ČLANCI:

- Dinamo nas je malo iznenadio s formacijom, izdominirali su nas. U drugom dijelu je bilo bolje, ali može se tu previše toga reći, zaslužena pobjeda Dinama. Perišić? Izrazio je veliku želju i puno risikirao s tim, zadnji put sam htio biti pažljiv, ali on je imao veliku želju zaigrati u ovom suseretu. Želim mu sve najbolje u nastavku prvenstva.

 

 

Komentara 3

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
22:52 03.04.2024.

Karlogan je trener koji Dinamu u posljednjim danima jako dobro odgovara....

US
Uvijek SPREMAN
00:24 04.04.2024.

mislave što si se kupo sad zaboravi kao Mudražija nema mora za za tebe🤣🤣🤣

BL
blekpanther
23:43 03.04.2024.

Ove stolice što vidimo gore ne vraćati na tribine nego ih podijeliti najžešćim navijačima na uspomenu sezone 23/24 jer su prvenstvo osvojili već jesenas!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije