Novi val

Kasalo: Stvaram centarfora svjetske klase

'29.01.2010.,Zagreb,Hrvatska -Maksimir,pomocni teren,NK Dinamo.Trening starijih pionira 95. godiste.Tin jedvaj,Vlado Kasalo,Marko Kolar. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
10.02.2010.
u 10:40

Nekadašnji Dinamov zločesti dečko Vlado Kasalo (47) pronašao je mir u omladinskoj školi plavih, inkubatoru koji ne prestaje proizvoditi megatalente.

Nedavno je procurilo da madridski Real prati 14-godišnjega Alena Halilovića, a Kasalo tvrdi da u njegovoj momčadi dječaka rođenih 1995. godine raste centarfor koji će jednoga dana zadiviti Europu.

– Iako je u njegovim godinama opasno izlaziti s takvim prognozama, dugo sam u nogometu i u ovom slučaju ne mogu se prevariti. Mali Marko Kolar bit će napadač svjetske klase, takav se rađa jednom u 30 godina. Ima sve: brzinu, agresivnost, atrakciju i nevjerojatnu lakoću realizacije. Usto, vrlo je vrijedan, živi za svaki trening, a svaki dan iz Zagorja putuje na treninge – priča oduševljeno Kasalo, koji je tu generaciju nogometaša preuzeo u ljeto 2008. godine.

Bili su otpisani, jer dvije godine nisu bili prvaci, što je za Dinamove klince poražavajuće.

– Danas smo mi gazde. Prošle sezone bili smo prvi od prvog do posljednjega kola, u obje utakmice pobijedili smo do tada nedodirljivi Zagreb. Naslov nam ni ove godine neće izmaći, a usto naši igrači čine pola selekcije do 15 godina. Spomenuti Kolar, zatim Jedvaj, Biljan, Zelenika, Nemanić...

Vidite li među tim talentima novoga Kasala, braniča kopiju vaše britkosti?

– Nešto moje ima sin bivšeg zagrebaša Zdenka Jedvaja, naš stoper Tin. I njemu se smiješi velika budućnost, a elegancijom na travnjaku, hrabrošću i brzinom neodoljivo podsjeća na Barcina kapetana Carlesa Puyola – zaključio je Vlado Kasalo.

Ključne riječi

Komentara 5

KA
kajinx
10:52 10.02.2010.

Svaka čast, čestitamo !

GU
guzo
11:27 10.02.2010.

Sramota za državu da nam čovjek koji je kriminalac koji je bio i u zatvoru, odgaja djecu. Otiđite na jednu utakmicu, pa pogledajte jeli taj čovjek normalan.

GU
guzo
11:33 10.02.2010.

Luđak je bio uhvaćen sa kokainom i pištoljem koji nije prijavljen u jednom kafiću. Valjda djecu podučava kako se šmrče. Ne mogu vjerovati da roditelji puštaju djecu da ih trenira takav psihopat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije