Želi razgovarati

Kelava: Čuo sam za interes Sarajeva, nemam ništa protiv da odem tamo

Ivan Kelava
Foto: Reuters/PIXSELL
25.12.2014.
u 09:54

- Čuo sam za interes Sarajeva, ali još me nitko nije kontaktirao. Rado bih sjeo za stol s čelnicima kluba i popričao

Ivan Kelava, bivši vratar Dinama, trenutačno brani u talijanskom drugoligašu Carpiju, a tamo je na posudbi iz Udinesea. No, očito tamo baš i nije prezadovoljan pa bi promijenio sredinu, a mediji u BiH već neko vrijeme pišu kako je za njega zainteresirano Sarajevo

- Bio sam prije nekoliko dana u Sarajevu, ali iz privatnih razloga. Ženi mi se najbolji prijatelj pa smo iz Zagreba  došli u glavni grad BiH kako bismo mu napravili momačku večer, rekao je Kelava za Dnevni Avaz, a zatim dodao:

- Čuo sam za interes Sarajeva, ali još me nitko nije kontaktirao. Rado bih sjeo za stol s čelnicima kluba i popričao. Pratim BiH ligu i upoznat sam sa svim događanjima, Nemam ništa protiv dolaska u Sarajevo, ali sve sam prepustio svojoj menadžerskoj agenciji, neka oni dogovaraju.

Komentara 2

VA
Vandal
13:20 25.12.2014.

Ma vracaj se u DINAMO

TA
tarzan
17:45 25.12.2014.

e moj Kelava jesi propo al meni to nije ni čudno jer svako ko se i malo razumi u nogomet znao je da ti nisi ni g od golmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije