HAJDUK SLAVIO

Kerum se oglasio nakon pobjede Hajduka. Objavio listić iz kladionice i pohvalio se zaradom

Split: Poznati na utakmici 3. pretkola Europske lige Hajduk - Stoke City
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
14.09.2024.
u 16:30

Cijeli Hajdukov tim bio je oduševljen pobjedom. Marko Livaja je rekao da će častiti sve suigrače, a Gennaro Gattuso je za članove time kupio čak 30 iPhone mobilnih uređaja

Hajduk je u derbiju 6. kola Hrvatske nogometne lige na Maksimiru svladao Dinamo rezultatom 1:0. Usprkos svim predviđanjima, Dinamo je propustio više izvrsnih prilika za pogotke, a bijeli su im sve to naplatili u 70. minuti pogotkom Marka Livaje uz asistenciju Dominika Prpića. Hajduk je tako s 14 bodova došao na vrh ljestvice, a kako će završiti kolo bit će poznato nakon što Rijeka odigra utakmicu protiv Gorice (subota u 20 sati).

Nakon pobjede splitskog kluba putem Facebooka se oglasio bivši gradonačelnik Splita Željko Kerum. Nekadašnjeg prvog čovjeka dalmatinskog grada na toj društvenoj mreži prati više od 25 tisuća ljudi. Objavio je dobitni listić iz kladionice i pohvalio se zaradom koju je u džep spremio nakon pobjede Hajduka u Zagrebu.

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

Split: Poznati na utakmici 3. pretkola Europske lige Hajduk - Stoke City
1/6

"Ćapa sam soma eura", napisao je Kerum u objavio koja nastavlja: "Ima desetak dana šefovi Hajduka su izjavili da je Dinamo bolji, a naš Zlatko Vujović je reagirao i rekao to je jedna utakmica, derbi i može svatko dobit. I to je to! Treba imat vjere! Eto, sad smo prvi na tablici! Vaš Kerum!"  Na uloženih 500 eura, Kerum je dobio 1116 eura.

Cijeli Hajdukov tim bio je oduševljen pobjedom. "Ja ću častiti večeras po benzinskim pumpama, Prpić je još mlad i neka ostane što duže s nama i uživa kao večeras", rekao je nakon pobjede kapetan Marko Livaja, a trener Gennar Gattuso je odlučio cijelome timu nabaviti čak 30 iPhone mobitela kako bi im čestitao na velikom uspjehu ostvarenom u jeku krize koja je potresla upravljačke strukture kluba.

VIDEO Gattuso nakon rušenja Dinama kupio 30 iPhone mobitela. Evo kome ih je poklonio

Komentara 2

DA
Dax43xaD
18:33 14.09.2024.

Triba imat vire, a stavi x2

PO
Poletarac101
17:40 14.09.2024.

Gradonačelnik:Uložio 500 dobitak 1116 a on veli zaradio 1000e..Sad se vidi kak dela😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije