A kažu da je NBA teška...

Kiriljenko završio sa potresom mozga i slomljenim nosom

andrej kiriljenko
cbssports.com
19.11.2011.
u 22:48

Naime, u pokušaju da presječe jednu loptu, Kiriljenko se zapleo u nečiju nogu i tresnuo glavom o parket.

Utakmice i pobjede nad Krasnom Kriljom (88:73) NBA košarkaš Andrej Kiriljenko, koji za vrijeme lockout igra za moskovski CSKA, sjećat će se do kraja života. Ako se uopće nečega bude i sjećao zbog potresa mozga!

Naime, u pokušaju da presječe jednu loptu, Kiriljenko se zapleo u nečiju nogu i tresnuo glavom o parket. Krv je odmah potekla, a liječnici CSKA uspjeli su Kiriljenka osposobiti tek toliko da samostalno napusti parket, nakon čega je prebačen u bolnicu. Epilog požrtvovne igre je slomljeni nos i potres mozga, no ruski je košarkaš ostao na dodatnom promatranju u bolnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije