kako je dočekao

Kiseli Ronaldov osmijeh kad je Messi proglašen najboljim

ronaldo (1)
Foto: Youtube
1/3
08.01.2013.
u 09:43

Argentinac je na Fifinoj svečanosti četvrti put u karijeri izabran za najboljega svjetskog nogometaša

Christiano Ronaldo do posljednjeg se trenutka nadao da će konačno preskočiti Lionela Messija i ugrabiti Zlatnu loptu. Kamera ga je uhvatila u trenutku kada je proglašen najbolji igrač, no to nije bio Ronaldo. Pokušao je zadržati pokeraški izraz lica, ali ipak se na njemu moglo iščitati da je razočaran. Pustio je tek kiseli osmijeh...

S druge strane, pobjednik je bio presretan, ali i suzdržan. Za neke bi to bio vrhunac karijere, za Lionela Messija tek "običan dan u uredu". Argentinac je pokupio svoju četvrtu Zlatnu loptu u karijeri, nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša, ali iz njega nije zračila ni mrvica euforije. Zadovoljstva da, ali euforije nikako.

– Naravno da sam vrlo sretan što sam ponovno osvojio Zlatnu loptu. Ovo mi je četvrta pa mi je to velika radost. Pronaći ću malo mjesta za ovaj trofej kod kuće. Ali, nemam vremena stati i razmišljati o ovim nagradama ni uživati u njima. Razmišljam samo o utakmicama koje nas čekaju. Sve se odvija vrlo brzo – istaknuo je Messi i nadodao:

– Ne uspoređujem se ni s kime i ne razmišljam o sebi kao najboljem na svijetu. Samo želim uživati, ali nemate puno vremena zastati i razmišljati o stvarima koje postižete jer se utakmice igraju svaka tri dana. Kao što sam uvijek i govorio, na kraju karijere osvrnut ću se na ono što sam napravio. Ljudi će imati svoje mišljenje i shvatit će kakva je bila moja karijera.

Messi je Zlatnu loptu osvojio sa 41,6 posto glasova. Cristiano Ronaldo bio je drugi sa 23,68 posto, a Andres Iniesta treći sa 10,91 posto glasova.

>>Najbolji u povijesti: Messi osvojio i četvrtu Zlatnu loptu zaredom!

Ključne riječi

Komentara 2

BA
BabaZaba
10:44 09.01.2013.

Po Meni Mesi igra u puno boljem klubu, mozda bi Ronaldo trebao vec jednom osvojiti titulu

PA
Paket
11:17 08.01.2013.

Preferiram Messija u odnosu na Ronalda, ali zašto sad dramatizirate? Pa normalno je da se čovjek nadao da će osvojit nagradu, ipak je vrhunski igrač, i da mu nije bilo svejedno kad je čuo da ju nije dobio. Svatko od nas bi se kiselo nasmijao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije