Biciklizam

Kišerlovski i dalje sjajan, ostao šesti nakon pete etape Vuelte

'kiserlovski_nnn_spo_190813'
''
28.08.2013.
u 18:48

Robert Kišerlovski unatoč nedavnoj virozi u samom je vrhu Vuelte, šesti je u konkurenciji 207 vozača koji su startali na trećoj najjačoj utrci na svijetu

a Najbolji hrvatski biciklist Robert Kišerlovski (RadioShack Leopard) petu etapu Vuelte od Sobera do Lago de Sanabrije u dužini 174 kilometra završio je u vremenu pobjednika, Australca Michaela Matthewsa (Orica-GreenEdge).

U ukupnom poretku najbolji hrvatski biciklist ostao je na šestom mjestu, sa samo 26 sekundi zaostatka za vodećim, Talijanom Nibalijem (Astana).

Danas je na rasporedu pretežno ravničarska etapa (175 kilometara), koja će se vjerojatno opet rješavati u fotofinišu. (kl/VLM)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije