Tour de France

Kišerlovski vodio 120 km na najtežoj etapi, na kraju završio 18.

kišerlovski
12.07.2012.
u 19:19

U ukupnom poretku Kišerlovski je skočio sa 35. na 25. mjesto

Iako je kroz cilj prošao 18., Robert Kišerlovski bio je velika zvijezda 11. etape Tour de Francea. Na 148 kilometara dugoj brdskoj dionici, najtežoj na ovogodišnjem Touru, riječki je biciklist odmah pokazao da želi pobjedu. Sam ili u skupini s još pokojim biciklistom, Kišerlovski je bio u vodstvu od 25. kilometra pa sve do 7 km prije cilja.

Tada se odvojio s jučerašnjim pobjednikom etape Francuzom Rollandom, no na završnom usponu je "pukao" prateći njegov ritam te na kraju pao na 18. mjesto, sa 3:53 minute zaostatka za Rollandom. U ukupnom poretku Kišerlovski je skočio sa 35. na 25. mjesto.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar dinameze
dinameze
19:23 12.07.2012.

gledao.eh sad pitanje da li je pukao ili je dobio naputak od vodstva ekipe da uspori kako bi pomogao brajkoviću.no sve u svemu svaka čast,etapa je bila za ubit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije