Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREĆE POTRAGA

Kladionice izbacile ponudu: Evo tko najbolje kotira za upražnjeno mjesto trenera Hajduka

Split: Hajduk i Slaven Belupo igraju 4. kolo Prve HNL
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
10.05.2024.
u 12:27

Već se zna, Ivanković neće sljedeće sezone voditi Hajduk, a sportski direktor u ostavci Mindaugas Nikoličius upravi će predložiti imena za sljedeću sezonu

U Hajduku, barem što se tiče rezultata seniorske momčadi, već neko vrijeme ne cvatu ruže. Iako su na veliku zimsku stanku otišli na prvom mjestu, Splićani sada za vodećim Dinamom zaostaju za velikih 14 bodova.

Nakon poraza protiv Rijeke na Rujevici prije nekoliko tjedana klub su napustili Lukša Jakobušić i Mislav Karoglan. Dotadašnji predsjednik, odnosno glavni trener prve momčadi nisu, kako je naveo Nadzorni odbor, ispunili klupske ciljeve za ovu sezonu. Na Poljudu se očekivala titula prvaka nakon 19 godina, Hajduk su pojačali Ivan Perišić, Josip Brekalo i Laszlo Kleinheisler, no to nije pomoglo. Nakon velike euforije palo se u još veću depresiju.

Dok je Jakobušića na mjestu predsjednika naslijedio Ivan Bilić, klub je privremenog trenera pronašao u liku Jure Ivankovića, donedavnog Karoglanovog pomoćnika. Već se zna, Ivanković neće sljedeće sezone voditi Hajduk, a sportski direktor u ostavci Mindaugas Nikoličius upravi će predložiti imena za sljedeću sezonu. Zna se da je želja kluba bio Goran Tomić koji je nedavno dobio novi ugovor u Saudijskoj Arabiji, a na listi želja su i Matjaž Kek, Ivan Jurić, čak i Nenad Bjelica, dojučerašnji trener njemačkog bundesligaša Union Berlina.

Ta su imena, ali i još poneka, u ponudi kladionica kad je riječ o novom treneru Hajduka. Favorit na kladionicama je Tomić s koeficijentom 5.00, a odmah iza njega nalazi se Bjelica (6.00). Treći po redu zasad je Matjaž Kek s koeficijentom 8.00, dok je na Ivana Jurića koji će na kraju sezone otići iz Torina koeficijent 10.

Ostatak imena u ponudi čine Gonzalo Garcia, nekadašnji trener Istre (koeficijent 15) te sadašnji trener Istre i bivši trener Hajduka Paolo Tramezzani (koeficijent 20). U ponudi su i Slaven Bilić, Vahid Halilhodžić, Željko Sopić, Stjepan Tomas, Marijan Budimir, Valdas Dambrauskas...

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:20 10.05.2024.

Ivan Jurić je najbolji mogući izbor.

VJ
Vitez Jure F.
12:41 10.05.2024.

Koja kladionica?

ST
sttipe
12:24 11.05.2024.

Gotovo je sada, Jakirovića je tribalo dovest prije ove sezone, da dobro skautira bivše juniore, i preuzme ih, i nadogradi ih ponekim seniorskim igračem.. Takav Hajduk bi ima sličan rezultat ka sada i golem potencijal za budučnost. Ovaj sadašnji, Hajduk, ima 20 igrača koje triba potirat ća, ili će sami otići, 2 koja jedina mogu prodat, i 2, koja se isplati čekat, da se oporave..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije