Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRKA ZA NASLOV

Kladionice promijenile predviđanja: Hajduk je praktički pokopan. Koeficijent otišao u nebo nakon poraza

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/31
31.03.2024.
u 10:50

U idućem će kolu Rijeka ugostiti Hajduk. Dinamu će pak na Maksimir doći nogometaši Istre. Dakle, sada plavi imaju priliku napraviti značajan iskorak na prvenstvenoj ljestvici, a događaji ovoga vikenda odražavaju se i na kladionicama

Tri konkurenta za osvajanje naslova prvaka Hrvatske odigrala su svoje utakmice 28. kola Hrvatske nogometne lige. Rijeka je rutinski svladala Rudeš u Kranjčevićevoj. Strijelac prvog pogotka bio je Marco Pašalić koji je već u 9. minuti susreta prekinuo mjesecima dugu golgetersku sušu. Domaća momčad neko je vrijeme uspjela zadržati rezultat na tek minimalnoj prednosti suparnika, ali u 53. i 55. minuti Mirko Marić i Lindon Selahi postavili su konačnih 3:0.

Puno je žešći bio susret na Poljudu. Dinamo i Hajduk odigrali su peti "vječni derbi" ove sezone. Nakon mnogih neuspjeha i općenito vrlo izazovne sezone, plavima se sreća konačno osmjehnula. Bruno Petković je zabio u 38. minuti, a domaća momčad do kraja susreta nije uspjela doći do izjednačenja. Da stvar bude gora za splitski klub, ozlijedio se kapetan momčadi i zvijezda Poljuda, Marko Livaja. Čim padne njegova forma, očigledno pada i igra čitavog tima, a izgledno je da će izostati s polufinala Hrvatskog kupa protiv Dinama te Jadranskog derbija na Rujevici.

VIDEO Splitskom rivom orile se Dinamove pjesme. Navijači i prolaznici u šoku

Osam kola prije kraja, Rijeka i dalje drži čelnu poziciju na prvenstvenoj ljestvici sa 62 boda. Dinamo je sada zasjeo na drugo mjesto s 57 bodova i utakmicom manje od konkurenata. Hajduk je nakon dva poraza u nizu pao na treće mjesto s 55 bodova. Kako je spomenuto, u idućem će kolu Rijeka ugostiti Hajduk. Dinamu će pak na Maksimir doći nogometaši Istre. Dakle, sada plavi imaju priliku napraviti značajan iskorak na prvenstvenoj ljestvici, a događaji ovoga vikenda odražavaju se i na kladionicama.

VEZANI ČLANCI:

Koeficijenti se mijenjaju iz kola u kolo. Nakon poraza Hajduka ponovo su prilagodile koeficijente za vjerojatnost osvajanja naslova prvaka Hrvatske. Dinamo i Rijeka trenutno su prema kladioničarskim koeficijentima izjednačeni na 2.00. Hajduk trenutno ima vrlo male šanse, prema njihovog procijeni pa tako nude koeficijent od čak 9.00.

GALERIJA Petković srušio Hajduk na Poljudu! Livaja se ozlijedio, Hajduk sve dalje od titule prvaka

Velika Gorica: Utakmica 26. kola HNL-a Gorica - Hajduk
1/31

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije