KONFERENCIJSKA LIGA

Kladionice su odredile favorita! Ovako predviđaju ishod Hajdukove europske utakmice

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
08.08.2024.
u 17:00

"Dodajmo kako smo postigli dogovor s domaćinom o dodatnom puštanju dodatnog kontingenta od 140 ulaznica za naše navijača na gostujućem sektoru", napisao je Hajduk uoči utakmice

Hajduk u četvrtak od 18.30 u Slovačkoj igra prvi susret trećega pretkola Konferencijske lige protiv tamošnjeg Ružomberoka. Nakon neočekivano niske pobjede protiv HB Torshavna s Farskih Otoka ukupnim rezultatom 2:0 (2:0, 0:0), bijeli će u trećem pretkolu Konferencijske lige zaigrati protiv slovačkog Ružomberoka. Uoči utakmice, Hajduk je izraziti favorit na kladionicama s koeficijentom 1.90 na njihovu pobjedu. S druge strane koeficijent na pobjedu slovačkog protivnika je 5.00. Koeficijent na neriješeni ishod je 3.60. 

Utakmica počinje u 18.30, a domaćin je Ružomberok. Na stadionu kluba sa sjevera Slovačke je 4800 mjesta, a za navijače splitskoga kluba bilo je predviđeno 250 mjesta, no nekoliko sati prije početka utakmice stigle su sjajne vijesti za navijače hrvatskoga kluba koji su otišli putem Slovačke.

GALERIJA Trenuci za povijest: Pogledajte veliko slavlje Hrvatice u srcu Pariza nakon brončane medalje

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
1/12

"Utakmica Ružomberok - Hajduk počinje u 18.30 sati, a nekoliko sati prije njenog početka na mjestu Hrabovo u Ružomberoku (na fotografiji) bit će organizirana fan zona za Hajdukove navijače koji pristižu u grad te ovim putem molimo naše navijače da se okupe na navedenoj lokaciji odakle će biti prepraćeni do stadiona", pišu iz Hajduka pa dodaju:

"Dodajmo kako smo postigli dogovor s domaćinom o dodatnom puštanju dodatnog kontingenta od 140 ulaznica za naše navijača na gostujućem sektoru. HNK Hajduk odrekao se svojih VIP ulaznica te zahvaljujemo domaćinu koji je te ulaznice pristao prenamijeniti u ulaznice za gostujući sektor na kojem će biti smješteni naši navijače."

Komentara 1

ML
mladaklada
17:39 08.08.2024.

Prognoziram jedanaesterac za Hajduk i isključenje domaćeg igrača.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije