NOGOMETNO POPODNE

Dva prijenosa bit će besplatna za sve: Evo gdje možete gledati Hajduk i ostale u lovu na europske skupine

Foto: PIXSELL
1/3
08.08.2024.
u 10:10

Sva tri naša predstavnika uspješno su položila premijerne ispite i ostvarila plasman dalje iz drugog pretkola. Sada ih očekuju nešto teži ispiti, ali naši su klubovi i sada u ulozi favorita

Hrvatski nogometni klubovi, naša tri europska predstavnika i ovoga će četvrtka izaći na terene diljem Europe. Doduše, Rijeka i Osijek svoje će prve dvoboje 3. pretkola igrati na njihovim stadionima, dok će Hajduk danas gostovati u Slovačkoj. Konkretno, Riječani u prvom susretu 3. pretkola Europske lige na Rujevici dočekuju švedski Elfsborg, Hajduk u istom stupnju natjecanja Konferencijske lige igra kod Ružomberoka, a Osijeku u goste dolazi azerbajdžanska Zira.

Sva tri naša predstavnika uspješno su položila premijerne ispite i ostvarila plasman dalje iz drugog pretkola. Sada ih očekuju nešto teži ispiti, ali naši su klubovi i sada u ulozi favorita. Rijeka će, i ako ispadne od švedskog predstavnika imati priliku doći do europskih skupina kroz playoff rundu Konferencijske lige, a Hajduk i Osijek, osim Ružomberoka i Zire moraju proći još jednu prepreku na putu do grupne faze.

Prvi će ovoga četvrtka na teren upravo Hajduk. Dvoboj momčadi Gennara Gattusa u Slovačkoj počinje u 18.30 sati, a izravan televizijski prijenos je na kanalu MAXSport 1. Na istom kanalu bit će i prijenos dvoboja Osijeka i Zire koji na Pampasu počinje u 20 sati. Budući da se termini preklapaju, Osijek i Ziru gledatelji će moći ispratiti i na YouTube kanalu MAXSporta, a i dvoboj Ružomberok - Hajduk od starta će se moći pratiti besplatno, na Hajduk Digital TV-u.

Ogled Rijeke i Elfsborga na Rujevici započinje u 20 sati, a njega u cijelosti možete pogledati na MAXSportu 2.

FOTO: Napete olimpijske bitke, medalje, suze radosnice na Pixsellovoj izložbi

1/24
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije