STIŽE U DINAMO?

Koga dovodi Mamić: Emir Spahić se tukao sa suigračima, suparnicima, navijačima, glasnogovornikom..

Emir Spahić
Reuters/PIXSELL
21.04.2015.
u 11:24

Zdravko Mamić najavio je pregovore s Emirom Spahićem koji se pokazao kao pravi mangup...

Emir Spahić mogao bi doći u Dinamo, Zdravko Mamić najavio je pregovore, ali Mamić vrlo dobro zna s kakvim 'mangupom' ima posla. Spahić, naime, valjda ni u jednom klubu nije odradio ugovor do kraja. Ali ne zbog bolje ponude, napominje Goal.

Nakon naguravanja i tučnjave sa zaštitarima na stadionu, Bayer Leverkusen raskinuo je ugovor s njim i pod policijskom je istragom.

Nije to bio njegov prvi eksces u Bayeru. Prije godinu i pol parkirao je svoj automobil na mjesto predsjednika Wolfganga Holzhäusera. Glasnogovornik kluba Dirk Mesch trebao je zamoliti Spahića da premjesti svoje vozilo, no to je odlučio napraviti sam. Kad je to primijetio Spahić, otvorio je vrata automobila te uhvatio Mescha za vrat i počeo ga gušiti.

Spahić još uvijek drži rekord francuskog prvenstva od sedam utakmica suspenzije zbog crvenog kartona. ''Ibrahimović light'' je 2011. godine udarcem laktom u glavu pokosio nogometaša Lensa Issama Jemaau.

U Sevilli se sukobio i s jednim navijačem koji je pratio trening. Samo verbalno, jer su ljudi iz klub brzo spriječili sukob širih razmjera, a nakon toga se sukobio s sa skupinom navijača.

Sukobljavao se i sa suigračima. Spahić i čileanski vezni igrač Gary Medel su se potukli na treningu Seville. Tada je nakon grubljeg starta Čileanca nasrnuo na njega, ali su ih suigrači razdvojili.

Govorilo se i o tučnjavi s Vedadom Ibiševićem nakon što je BiH ispala sa SP-a u Brazilu, što je jedna od rijetkih stvari koju je Spahić demantirao.

>> Što je još napravio Emir Spahić pročitajte na portalu Goal.com

>> Klub više nije želio trpjeti njegove incidente: Spahić dobio otkaz u Bayeru!

Komentara 15

Avatar germanikus
germanikus
16:07 21.04.2015.

EUJanez..odličan komentar i u skladu sa inteligencijom jednog Slovenca!

BU
budagigo
16:03 21.04.2015.

Ako je još uvijek dobar i može dobro došao je.uostalom bilo je vrlo izvjesno onoga dana kada su nijemci objavili da prekidaju ugovor sa spahičem da če dinamo uči u tu priču.obična logika i ništa više.

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
15:12 21.04.2015.

Spahić navodno prestaje sa nogometom jer ima ponudu mlade slovenske smučarke Tiine Mazee da bude njen trener!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije