Sukob

Kolektivna ostavka Ajaxove uprave zbog Johana Cruijffa

johan cruijf
AFP/Pixsell
31.03.2011.
u 13:25

Uprava amsterdamskog Ajaxa pozvala je Johana Cruijfa da formira komisiju koja bi pomogla klubu da se vrati na stare staze slave

No, idila nije dugo trajala. Nakon što je analizirao stanje u klubu, Cruijff je želio otpustiti neke od dugogodišnjih zaposlenika i suradnika kluba. Ajaxova uprava to nije željela prihvatiti jer je htjela da ona ima zadnju riječ po pitanju otkaza i zapošljavanja, pa je podnijela kolektivnu ostavku.

Predsjednik i dva dopredsjednika ostala su na svojim funkcijama dok se ne pronađu nasljednici. Kako sada stvari stoje, naizglednija je izvanredna skupština kluba na kojoj bi se biralo novo vodstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije