GOAL.COM

'Koliko god Modrić voli svoju zemlju, bio bi ogroman šok da nastavi nastupati za vatrene nakon Eura'

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
06.06.2024.
u 09:45

Kapetan vatrenih ujedno je i rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Odigrao je 174 utakmice i pritom postigao 24 i asistirao za 29 golova.

Ugledni nogometni portal Goal.com sastavio je popis igrača koji će ovog ljeta vjerojatno igrati posljednje veliko natjecanje u karijeri. Za očekivati je, prema Goalu, da veterani poput Oliviera Girouda (Francuska, 37 godina), Cristiana Ronalda (Portugal, 39), Roberta Lewandowskog (Poljska, 35), Jesusa Navasa (Španjolska, 38), Manuela Neuera (Njemačka, 38), ali i našeg Luke Modrića (38) u Njemačkoj na Europskom prvenstvu posljednji put zaigraju za reprezentaciju na nekom značajnom turniru. 

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić

Kairo: Trening hrvatske nogometne reprezentacije
1/19

- Ikona je već odlučila kako će ostati u Real Madridu još jednu godinu, ali bio bi ogroman šok ako bi ostao igrati za Hrvatsku i nakon Eura, koliko god Modrić volio svoju zemlju. Neutralni navijači nadat će se kako će 38-godišnji Modrić otići iz reprezentacije s pobjedničkom medaljom oko vrata koju stvarno zaslužuje nakon što je bio nekoliko puta blizu - smatraju iz Goala. 

VEZANI ČLANCI:

Kapetan vatrenih ujedno je i rekorder po broju nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Odigrao je 174 utakmice i pritom postigao 24 i asistirao za 29 golova. Podsjetimo, osvojio je svjetsko srebro i broncu, odnosno srebrnu medalju u Ligi nacija. 

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Prosenjak
Prosenjak
11:56 06.06.2024.

Ne bi.

MI
mikimouse12
10:14 06.06.2024.

Kog briga za Goal. Sto prvo nas ne pitate?

Avatar rubinet
rubinet
11:45 06.06.2024.

Ogroman šok. Dakle, postoji sićušni, mali, osrednji, veliki i ogroman šok. Ovaj je ogroman.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije