RASPOLOŽENI PORTUGALAC

VIDEO Konačno odgovorio kritičarima: Ronaldo zabio četiri pogotka u velikoj pobjedi Al Nassra

Saudi Super Cup - Semi Final - Al Ittihad v Al Nassr
Foto: Ahmed Yosri/REUTERS
1/3
09.02.2023.
u 21:44

Najplaćeniji nogometaš svijeta bio je strijelac svih golova u slavlju njegovog Al Nassra kod Al Wehde. Na prvenstvenoj tablici momčad je vodeća s 37 bodova.

Nogometaši rijadskog Al Nassra otputovali su na gostovanje kod Al Wehde i slavili s uvjerljivih 4:0, a sva četiri pogotka postigao je Portugalac Cristiano Ronaldo (37). Veteran koji je Manchester United zamijenio Azijom pružio je tako najbolju partiju otkako je u klubu i poslao poruku kritičarima. 

Zabio je po dva gola u svakom poluvremenu, prvo u 21. i 40., a zatim u 53. minuti s bijele točke, da bi priču završio preciznim udarcem u 61. minuti. Al Nassr se trenutno nalazi na vodećem mjestu prvenstvene ljestvice s 37 bodova, koliko ima i drugi Al Shabab, koji je odigrao utakmicu više. 

Golove pogledajte OVDJE

Podsjećamo, dolaskom u Saudijsku Arabiju postao najplaćeniji igrač svijeta s 200 milijuna eura po sezoni. Al Nassr je navodno bio zainteresiran i za Luku Modrića, nudili su mu da ogroman novac, ali kapetan hrvatske reprezentacije odbio ih je i zasad ostaje u Realu, s kojim tek treba produžiti ugovor. 

Ronaldo je u karijeri igrao za Sporting, Manchester United, Real Madrid i Juventus. Prema Transfermarktu danas vrijedi 20 milijuna eura. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 1

SP
Spezzi
09:21 10.02.2023.

Za njega bi idealan klubi bio veterani Dugo Selo. nazabijao bi se tamo golova do mile volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije