PROMO

Košarkaški spektakl s NBA zvijezdama samo na Sport Klubu

SK
23.08.2024.
u 10:48

Naši se susjedi u velikom stilu opraštaju od najveće slovenske košarkaške zvijezde, Gorana Dragića, a središnji dio proslave u ljubljanskoj Areni Stožice bit će revijalna košarkaška utakmica na kojoj će zaigrati i najveće košarkaške zvijezde današnjice

Svjetske košarkaške zvijezde i brojni sportski fanovi napunit će Arenu Stožice 23. i 24. kolovoza u sklopu spektakularnog oproštaja od jednog od najvećih slovenskih sportaša, košarkaša Gorana Dragića i to pod imenom "I Feel Slovenia Night of the Dragon". Dio tog spektakla će ekskluzivno moći pratiti Telemachovi korisnici na Sport Klubu EON TV-a i to revijalnu utakmicu koja je na rasporedu u subotu, 24. kolovoza s početkom u 20 sati.

Na utakmici će zaigrati jedan od najpopularniji košarkaša na svijetu Luka Dončić, zatim Nikola Jokić koji je treći put proglašen za najkorisnijeg igrača sezone u NBA ligi (MVP), najbolji strijelac u povijesti srpske reprezentacije i igrač Atlanta Hawksa Bogdan Bogdanović, bivši NBA MVP-ovi Steve Nash i Dirk Nowitzki, crnogorska zvijezda i igrač Chicago Bullsa Nikola Vučević, vješti divovi Boban Marjanović, Luis Scola i Rašo Nesterović, vrhunski igrač i trener Aleksandar Đorđević te poznati treneri Igor Kokoškov, Alvin Gentry, Kevin McHale, Jure Zdovc, Aleksandar Đikić i drugi. Utakmica će se, očekivano, manje usmjeriti na kompetitivnost te u prvi plan staviti vještine i zabavne poteze najvećih svjetskih košarkaških virtuoza. Kapetani timova na utakmici bit će Goran Dragić i Luka Dončić koji će svoje suigrače predstaviti na humanitarnoj gala večeri u petak, 23. kolovoza, također u Areni Stožice.

Navedeni spektakl još je jedan u nizu velikih sportskih događanja koje na svom Sport Klubu nudi EON TV a koji zahvaljujući opciji Sports Mode ujedno postaje i prepoznatljivo mjesto za sve veći broj ljubitelja sporta i sportske analitike. Ova funkcionalnost omogućava detaljno praćenje statistike, poretke, analize te sve ostale ključne detalje sportskih natjecanja i to u realnom vremenu, a gledatelji tijekom utakmice mogu vratiti unatrag i pogledati sve njene zanimljive detalje, akcije i golove.

Zabava za sportske fanove, ali i sve ostale

Sports Mode je pritom samo jedna od brojnih funkcionalnosti koje nudi EON TV, vodeća TV platforma u jugoistočnoj Europi, koja se ujedno i kontinuirano unaprjeđuje te postavlja standarde za korisničko iskustvo. Tako je početkom ove godine EON TV korisnicima predstavio novo, intuitivno sučelje, a tehnološka nadogradnja omogućila je i nove funkcionalnosti tipične za streaming servise. Korisnicima EON TV-a je, inače, na raspolaganju više od 200 televizijskih i radijskih kanala te više od 130 HD TV kanala, kao i Video klub, najveća video platforma na ovim prostorima s više od 25.000 naslova. Sadržaj na ovoj platformi moguće je gledati na više uređaja, putem smart boxa ili aplikacije za TV modernog i inovativnog sučelja. Dodatna pogodnost je i opcija gledanja sadržaja sedam dana unatrag u punoj kvaliteti emitiranja, te mogućnost preuzimanja i gledanja omiljenih serija, filmova i dokumentaraca čak i onda kada niste na mreži.  

Iza EON TV-a stoji United Cloud, inovativni razvojni centar United Grupe, a hrvatskim korisnicima ga donosi Telemach Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije