Jurčić je tražio da oni koji manje igraju pokažu da zaslužuju minutažu

Kovačić ispred Sammira

'07.09.2011., Zagreb - Mladi igraci GNK Dinama, Dino Spehar i Mateo Kovacic. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
22.09.2011.
u 08:00

Možda ću više igrati, a možda i nekamo odem, istaknuo je Kramarić

– Sad imate priliku pokazati da zaslužujete veću minutažu – poručio je prije polaska u Radoboj Dinamovim igračima trener Kruno Jurčić. Mora se priznati da su učinkom povjerenje opravdali, nisu dopustili petoligašu iznenađenje. Da jesu, bila bi to velika bruka jer je riječ o amaterima iz Zagorja.

– Naravno da igramo besplatno, sami si plaćamo prijevoz, benzin, kupujemo kopačke, sami ih čistimo – kazao nam je jedan od igrača Radoboja.

Dinamovi profesionalci svoje su odradili, pa se sad još povećava konkurencija za udarni sastav. Primjerice, napokon je igrao i Andrej Kramarić, zabio je i gol. Kad smo stali pored njega, ustvrdio je:

– Dugo se nismo vidjeli.

Hm, kad ga i nije bilo, uglavnom je utakmice gledao s tribina.

– Veseo sam što sam igrao svih 90 minuta i što sam zabio gol. Borim se, na svakom treningu radim kao da sam sad došao iz juniora.

>>> Više pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 15

SE
serđo
08:07 22.09.2011.

džizs krajst kramariću... nikamo ti nećeš jer si propalitet. naime, negdje drugdje bi nešto očekivali od tebe i imao bi odgovornost, a to ti se baš i ne da. ovdje si još uvijek (ne zauvijek) domaći tatin sinek koji još igra na kartu neshvaćenosti i bere lovu nizašto, iako je svima odavno jasno da si promašen slučaj i nepodnošljivi gnjavator.

Avatar dystopia
dystopia
09:02 22.09.2011.

ma ti si rođen za zvezdu. odi tam..

GI
gismund
09:00 22.09.2011.

kakve veze ima naslov s tekstom!?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije