PREMIER LIGA

VIDEO Pogledajte fantastičan gol Matea Kovačića! Vatreni oduševio navijače engleskog prvaka

Premier League - Chelsea v Manchester City
Foto: Peter Cziborra/REUTERS
1/3
18.08.2024.
u 21:05

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Brentford je na svom terenu svladao Crystal Palace sa 2-1 (1-0). Golove za domaće postigli su Mbuemo (29) i Wissa (77), a gosti su nakratko poravnali autogolom Pinnocka (57-ag)

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić bio je strijelac drugog pogotka u 2-0 (1-0) gostujućoj pobjedi Manchester Cityja kod Chelseaja kojom su "građani" krenuli u pokušaj osvajanja petog uzastopnog naslova prvaka Engleske.

Kovačić je u 84. minuti osvojio loptu na 40-ak metara, krenuo prema suparničkom golu, protivnički igači nisu ga, izgleda, ozbiljno shvatili, a kada je stigao na 20 metara od vrata uputio je oštar udarac kojega loše postavljeni Sanchez nije uspio zaustaviti. Snimku pogotka pogledajte OVDJE.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

Premier League - Chelsea v Manchester City
1/19

Kovačić je protiv svog bivšeg kluba odigrao čitav susret, a svih 90 minuta na travnjaku proveo je i Joško Gvardiol. Prvi gol na utakmici postigao je Haaland koji je prihvatio loptu pored statičnog Cucurelle i onda lagano potkopao loptu preko Sancheza.

U prvoj utakmici nedjeljnog programa Brentford je na svom terenu svladao Crystal Palace sa 2-1 (1-0). Golove za domaće postigli su Mbuemo (29) i Wissa (77), a gosti su nakratko poravnali autogolom Pinnocka (57-ag).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije