LABROVIĆ BRANO

Pobjednički debi vatrenog u njemačkom kupu. Augsburg rutinski osigurao prolaz

GER, DFB Pokal, FC Viktoria 1889 Berlin vs FC Augsburg
Foto: EXPA/ Eibner/ Claudius Rau
1/2
18.08.2024.
u 17:16

Augsburg je postao 12. aktualni član Bundeslige koji je prošao prvo kolo ovogodišnjeg Njemačkog kupa, čime su članovi elitnog razreda klupskog nogometa u Njemačkoj zadržali stopostotnu uspješnost

Nogometaši Augsburga prošli su prvi krug Njemačkog kupa pobijedivši u Berlinu regionalng ligaša Viktoriju s uvjerljivih 4-1. Domaća momčad je povela golom Liua u 4. minuti, da bi favorizirani bundesligaš preokrenuo rezultat i došao do pobjede golovima Rexhbecaja (33), Essendea (53), Dorscha (87) i Tietza (90+2).

Prvi službeni nastup za Augsburg ubilježio je hrvatski reprezentativni vratar Nediljko Labrović koji je u Augsburg došao u ovogodišnjem ljetnom prijelaznom roku, a od 66. minute je igrao i povremeni hrvatski reprezentativac Kristijan Jakić koji je tijekom ljeta prešao iz frankfurtskog Eintrachta u Augsburg i potpisao dvogodišnji ugovor s klubom u koji je tijekom zime došao na posudbu do kraja prošle sezone.

Augsburg je postao 12. aktualni član Bundeslige koji je prošao prvo kolo ovogodišnjeg Njemačkog kupa, čime su članovi elitnog razreda klupskog nogometa u Njemačkoj zadržali stopostotnu uspješnost.

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije