DOBRO PREDSTAVLJANJE

VIDEO Pogledajte sjajan gol Miereza nakon samo šest minuta igre za novi klub

Osijek i Šibenik sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Davor Javorovic/PIXSELL
18.08.2024.
u 18:45

Posljednji je veliki doprinos dao protiv Zire u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu kada je unutar prvih pola sata postigao hat-trick i osigurao prolaz hrvatskog kluba

Donedavni napadač i jedna od okosnica igre Osijeka, Ramon Mierez je postigao svoj prvi gol za Al Jaziru. U osmini finala Liga kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, klub za koji igra 27-godišnji argentinski napadač ugostio je Al Bataeh. Nakon svega šest minuta igre Mierez se sjajnim golom predstavio tamošnjoj publici.

Branič protivničkoga kluba nije najbolje reagirao na ubačaj koji se dolazio na drugu vratnicu njihovog gola. Lopta se odbila do Miereza, a sjajni Argentinac je poluškaricama s nekoliko metara udaljenosti uspio potjerati loptu u gol. Utakmica je završila rezultatom 3:1 za Al Jaziru. Golove su zabili još Neeskens Kebano u 26. minuti iz penala i Mamadou Coulibaly u 64. minuti. Jedini pogodak za Al Bataeh postigao je Anatole Abang u 33. minuti.

Mierez je za Al Jaziru, prvoligaša iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, potpisao tek 15. kolovoza ove godine, nakon što je stigao iz NK Osijeka u transferu vrijednom 3 milijuna eura. Mierez je u karijeri još igrao za Alves iz kojeg je stigao u Osijek, najprije na posudbu pa od 2021. godine i kao puni član momčadi. Nastupao je za Tenerife, Istru, i Tigre iz Argentine. 

Za Osijek je nastupio ukupno 152 puta, postigao 63 pogotka i upisao 14 asistencija. Dva puta je dobio nagradu za najboljeg strijelca u sezoni Hrvatske nogometne lige. Posljednji je veliki doprinos dao protiv Zire u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu kada je unutar prvih pola sata postigao hat-trick i osigurao prolaz hrvatskog kluba.

Komentara 1

Avatar Stradun
Stradun
15:27 19.08.2024.

Da je bilo pameti i sreće Ramon bi odavno igrao za Vatrene. I još uvijek u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije