Gdje je Talijan?

Kovačićev suigrač Pablo Osvaldo je nestao i nikome se ne javlja

Pablo Osvaldo
Foto: PA/Pixsell
21.01.2015.
u 14:39

Sličnu situaciju nedavno smo imali i u hrvatskoj kada je Mato Jajalo napustio Rijeku i danima se nije javljao

Nogometaš Intera Pablo Osvaldo jednostavno je nestao, pišu talijanski mediji. Kovačićev suigrač već se nekoliko dana ne pojavljuje na treningu, a nikome iz kluba nije to najavio. Da stvar za njega bude gora, ne odgovara ni na pozive.

Nitko ne zna gdje se nalazi povremeni talijanski reprezentativac kojemu je klub nedavno poručio da može otići. Najveći interes za njega pokazao je engleski QPR, ali Osvaldo je izjavio da će vagati ponude do posljednjeg trenutka jer želi otići samo u vrhunski klub, po mogućnosti iz Serie A. 

Čelnici kluba već su najavili drastičnu kaznu za problematičnog igrača. Sličnu situaciju nedavno smo imali i u hrvatskoj kada je Mato Jajalo napustio Rijeku i danima se nije javljao. Na kraju je klub uspostavio kontakt s njim, ali je on samo potvrdio da je nezadovoljan i da želi otići.

>>Riječani konačno pronašli Jajala: 'Ostaje pri svome, želi napustiti klub'

Komentara 1

RI
ribar110
16:28 21.01.2015.

Ma isli on i Jajalo na cevape

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije