Njemačka

Kraj jeseni za Petrića: Zbog ozljede lože na treningu HSV bez našeg asa

\'Hamburg SV\'s injured player Mladen Petric watches his team during their German Bundesliga first division soccer match against FC Nuremberg in Hamburg September 11, 2010.  REUTERS/Christian Charisiu
Reuters
03.12.2010.
u 16:43

Hrvatski napadač u posljednje je vrijeme bio u izvrsnoj formi, gorka pilula za trenera Armina Veha.

Crne slutnje liječnika HSV-a obistinile su se. Nakon što je Mladen Petrić u četvrtak napustio trening zbog ozljede lože lijeve noge, jučer je potvrđeno da će s terena izbivati do kraja godine, prenosi Hamburger Morgenpost. Srećom za Hamburžane, 2010. je na izmaku i ubrzo slijedi zimska stanka.

– Ovo je doista gorka vijest jer je Mladen bio u vrlo dobroj formi, tjelesno vrhunski spreman. Podatak da ga toliko dugo neće biti težak je udarac za nas – izjavio je trener hamburškoga kluba Armin Veh.

Petrićeva ozljeda uklopila se u crnu jesen kolonije Bilićevih reprezentativaca u Bundesligi – Bayernov napadač Ivica Olić izgubio je cijelu sezonu zbog operacije koljena, Ivan Rakitić na ledu je u Schalkeu kod Felixa Magatha jer ne želi produžiti ugovor, a Mario Mandžukić nije se uspio probiti u prvi plan kod Stevea McClarena u Wolfsburgu. Valjda će proljeće donijeti bolje dane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije