Australian Open

Kraj za hrvatske predstavnike u muškim parovima

Madrid: Treći meč polufinala Davisovog kupa, Nikola Mektić i Mate Pavić - Filip Krajinović i Novak Đoković
Sanjin Strukic/PIXSELL
21.01.2023.
u 12:06

Mektić i Pavić su izgubili sa 5-7, 3-6 od australske kombinacije koju čine Alex Bolt i Luke Saville poslije sat i pol igre.

Hrvatski teniski par Nikola Mektić i Mate Pavić završili su svoj nastup u drugom kolu prvog grand slam turnira sezone Australian Opena kao i hrvatski tenisač Ivan Dodig koji u paru igra s Amerikancem Austinom Krajicekom.

Mektić i Pavić su izgubili sa 5-7, 3-6 od australske kombinacije koju čine Alex Bolt i Luke Saville poslije sat i pol igre.  

Od Dodiga i Krajiceka su sa 7-6(8), 2-6, 6-4 bili bolji Indijci N. Sriram Balaji i Jeevan Nedunchezhiyan poslije dva sata i 17 minuta igre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije