Magathova želja

Kramarić prema Fulhamu, Rijeci 7 milijuna eura

Andrej Kramarić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
27.06.2014.
u 10:27

Kada je shvatio da u Dinamu na njega ne računaju, Kramarić je otišao u Rijeku i prve sezone postigao 16 pogodaka u 24 nastupa samo u hrvatskom prvenstvu

Fulham je pao u drugi rang engleskog nogometa te mu je prvi cilj ekspresni povratak u Premijernu ligu. Trener Felix Magath želio je ostati u klubu, te kao prvo pojačanje u ovom prijelaznom roku želi riječkog napadača Andreja Kramarića. Iz Rijeke zasad nema službenih izjava o transferu, nagađa se da bi mogao doseći vrijednost od sedam milijuna eura.

Kramarić je u Dinamu u mlađim kategorijama bio najbolji strijelac u povijesti, s oko 450 pogodaka. Zbog velike konkurencije, otišao je 2012. godine na posudbu u Lokomotivu i u godinu i pol u 45 nastupa postigao 21 pogodak.

Kada je shvatio da u Dinamu na njega ne računaju, Kramarić je otišao u Rijeku i prve sezone postigao 16 pogodaka u 24 nastupa samo u hrvatskom prvenstvu, a tome je dodao i 10 pogodaka u Hrvatskom kupu te pogodak Lyonu u Europskoj ligi.

Čini se da je Kramarićev transfer već dulje aktualan budući da su Riječani nedavno angažirali Adisa Jahovića i Mislava Oršića, igrače koji bi s Krstanovićem trebali predvoditi napad momčadi s Kantride.

Kramarić bi se odlaskom u Fulham popeo stubu više u karijeri. Trener Magath je dosad imao priliku trenirati Mandžukića i Olića te je uvjeren da je upravo Kramarić taj koji će s Kostasom Mitrogluom predvoditi napad Fulhama i vratiti klub u najviši rang engleskog nogometa. 

Komentara 5

HO
Hotspot
13:41 27.06.2014.

"bravo" mamići....

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:45 27.06.2014.

mali nije stel ugovor sa mamicima pa je zato morao otic sramota!

BU
budagigo
21:21 27.06.2014.

blablablabla....bla...gluposti.A ako i kada se proda pare idu u zagreb.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije