Pomogao redsima

Kramarićev promašaj postao hit: 'Najgore izveden penal ikad!'

Hoffenheim - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.08.2017.
u 23:12

Neki navijači otišli su toliko daleko da su ga proglasili jednim od najgore izvedenih ikad.

Nogometaši Liverpoola u prvoj utakmici doigravanja za Ligu prvaka pobijedili su Hoffenheim s 2:1 i napravili veliki korak prema ulasku u najelitnije nogometno natjecanje.

No, moglo je to i drugačije završiti da je Andrej Kramarić bio nešto prisebniji na početku susreta. Naime, igrala se 11. minuta kad je Serge Gnabry nadmudrio Dejana Lovrena i natjerao ga da skrivi jedanaeterac. Loptu je primio Andrej Kramarić i namjestio na bijelu točku, a vratar Liverpoola mu je obranio. Hrvatski nogometaš u tome mu je pomogao jer ga je izveo očajno, zbog čega je već postao hit na društvenim mrežama.

Neki navijači otišli su toliko daleko da su ga proglasili jednim od najgore izvedenih ikad.

Komentara 6

DU
Deleted user
10:04 16.08.2017.

Niti je ovaj promašaj postao hit niti je to najgore izveden penal IKAD već je ovo tekst iz srbijanskih medija koji jedva čekaju da ocrne Hrvate

BI
Bilstein
08:06 16.08.2017.

ovo nije bio penal

DU
Deleted user
00:43 16.08.2017.

samo mlak udarac i ništa više

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije