Liga prvaka

Kranjčar najavio kako će Dinamo igrati protiv Salzburga. Ćorić: Sigurno neću moći spavati

Zlatko Kranjčar - Ante Ćorić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/4
15.08.2016.
u 14:40

'Sigurno neću moći spavati, jedva čekam tu utakmicu. Još malo osjećam ozljedu, ali bit ću spreman za sutrašnju utakmicu' poručio je Ante Ćorić...

Dinamo je spreman za novi europski pothvat. Modri će sutra u playoff fazi Lige prvaka dočekati Salzburg preko kojeg hrvatski prvak ponovo želi dohvatiti elitno klupsko natjecanje. Dinamo u povijesti nema pozitivnih iskustava s Austrijancima, Salzburg je proteklih godina dva puta "razbijao" modre na europskoj sceni. No, sada je neka "nova priča", u Maksimiru vlada uvjerenje kako Dinamo može dohvatiti Ligu prvaka, piše Goal.

"Ova nam utakmica donosi Ligu prvaka koju svi priželjkujemo, dobro smo se spremili. Nakon treninga i analize jako dobro znamo s kim igramo, s vrlo kvalitetnom momčadi, ali gajim nadu da nisu dobri kao prije dvije godine. Treba biti opreznan, repsketirati ih, ali moramo razmišljati samo o nama. Ako budemo kao na razini protiv Hajduka, no možemo biti i bolji, onda ćemo dohvatiti dobar rezultat" rekao je Zlatko Kranjčar, pa nastavio:

"Proteklih dana nagovijestili smo probleme s ozljedama, no danas sam puno veseliji. I Ćorić i Machado su nam dispoziciji, vidjet ćemo hoće li krenuti od prve minute. Na raspolaganju nemamo Pivarića, no on je ušao u dobar trening, bit će nam na raspolaganju protiv Splita. Jonas je dobio udarac, ali on će biti spreman. Situacija je bolja nego prije. Pravi Dinamo očekujem i sutra, ali vjerujem da ćemo u uzvratu biti još bolji."

Kako će se Dinamo taktički postaviti?

"Dinamo će u taktičkom smislu biti sličan kao onome u Splitu. Ali, s intencijom na više igre prema naprijed, želimo dobar rezultat. No, bit će opreza u fazi kada nemamo loptu."

Malo o Salzburgu...

"Salzburg igra 4-2-3-1 s prelaskom u 4-3-3, imaju nekoliko odličnih igrača. Tu se Bernardo, sjajni stoperi Hinteregger i Ćaleta-Car, dok Soriana ne treba niti predstavljati. No, on im je i lider ekipe, sudjeluje u organizaciji igre. Sviđa mi se i Berisha, vrlo opasan igrač. Na njih moramo obratiti pažnju. Sigurno smo iskusniji za dvije utakmice protiv njih, vjerujem da većina igrača ima motiv da anuliramo one rezultate otprije dvije godine" završio je Kranjčar...

Ante Ćorić s nestrpljenjem očekuje dvoboje sa Salzburgom...

"Sigurno neću moći spavati, jedva čekam tu utakmicu. Još malo osjećam ozljedu, ali bit ću spreman za sutrašnju utakmicu" rekao je Ante Ćorić, pa dodao:

"Puni smo motiva, kvalitetniji smo nego prije, ali moramo do dokazati i na terenu. Tako im i vratiti za one poraze. U mlađim sam kategorijama igrao s Laimerom i Lazzarom, čujemo se još uvijek. Igrali smo zajedno četiri godine, odlični su igrači" završio je Ćorić...

Komentara 16

ZO
zoom
15:11 15.08.2016.

sretno dinamu, samo neka sutra ne dobiju gol doma pa što bude! dinamo u europi igra jako dobro u gostima pa da bude sutra i 0:0 ne bi bili bez šansi u uzvratu. ključno je odlično odigrati obranu, ne smiju dobiti gol jer onda sve postaje puno teže

LJ
LJU39
15:43 15.08.2016.

ajmo svi na tekmu bice dobro..a dinamo sa 1-0 bojedjuje..

Avatar Titanov sin
Titanov sin
17:24 15.08.2016.

Ne znam, nekako imam dobar osjećaj, momčad se diže, igra je sve bolja ali nešto se i RB pita. Sretno plavi lavovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije