Tottenhamova generalka

Kranjčar neprecizan s bijele točke u pobjedi nad Athleticom iz Bilbaa

\'Tottenham Hotspur\'S Niko Kranjcar has a shot on goal from a free-kick Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
06.08.2011.
u 20:21

Tottenham je na White Hart Laneu pobijedio španjolski Athletic Bilbao 2:1 u posljednjoj provjeri pred prvenstvo.

Pogotke za Tottenham postigli su Crouch u 50. i Defoe u 53. minuti, a Niko Kranjčar, koji je igrao cijelu utakmicu, u 71. je minuti promašio kazneni udarac. Točnije, obranio mu ga je gostujući vratar Iraizoz.

Osim Kranjčara, u prvih 11 Spursa bio je i Vedran Ćorluka, koji je zamijenjen na poluvremenu. Luka Modrić utakmicu je započeo s klupe, ali nakon što se u 23. minuti ozlijedio Pienaar, hrvatski je veznjak ušao u igru i sudjelovao u akciji kod drugoga Tottenhamova gola.

Inače, Athletic je poveo na utakmici preko San Josea u 25. minuti.

Komentara 1

DF
dinamo ffm
20:25 06.08.2011.

ajde kranjcar u dinamo,modric u chelsea i rijeseni problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije