UOČI SLAVENA

Krstičević: Nisam zadovoljan, ali idemo dalje nasmijani

Krstičević
22.09.2012.
u 13:49

- Nadam se da će publika nastaviti onu lijepu priču koju smo imali. Ne mogu reći da ćemo im se odužiti pobjedom, ali poginut ćemo za nju - kaže trener bijelih

Bez velikih izostanaka Mišo Krstičević čeka utakmicu sa Slaven Belupom. Od raspoloživog kadra ne može računati tek na Antona Maglicu. Napadač od kojeg u Poljudu puno očekuju nikako da se oporavi od ozljede mišića.

- Maglica je jedino povrijeđen, preko tjedna imali smo nekoliko viroza, ali svi bi trebali biti spremni za utakmicu – kaže Krstičević.

Izostanak Maglice problem mu je zbog napadačkih kombinacija. Maglica je trebao biti nasljednik Vukušića, ali nikako da zaigra u punom ritmu.

    - Svi znate da imamo problema u napadu otkako je otišao Vukušić. Kiš se vratio treningu, druga opcija za vrh napada je Vuković, koji je i doveden kao napadač, ali on je tu poziciju igrao u drugačijem sustavu, Kiš se vratio u trening, druga opcija je Vuković, koji je i doveden kao napadač – rekao je Krstičević.

Vukušića je teško nadoknaditi.

- Iluzija je o tome i govoriti, pa on je napravio transfer od 3-4 milijuna eura. Usto, na sebe bi uvijek vezao obrambene igrače. No, što je, tu je, naći ćemo načina nadomjestiti njegov odlazak – kazao je Krstičević.

Slaven Belupo u Poljud stiže odlučan da sruši neugodnu tradiciju, koja kaže da momčad iz Koprivnice nikada nije slavila u Splitu.

- Ne možemo mi njima smetati da nešto misle, to je njihova stvar. Svi imamo svoje motive. Ferenčina je prošle sezone bio proglašen za najboljeg trenera Hrvatske lige, ima izbalansiranu momčad. Vugrinec je opasan, postižu puno golova iz prekida, Slaven Belupo je uređen klub, to je momčad vrijedna respekta – rekao je Krstičević.

Zbrojio je Hajdukov trener da je ove sezone u prvenstvu tek tri puta igrao u Poljudu, da je njegova momčad imala puno prigoda, da je Lokomotiva dala dva gola iz jednog udarca, da je Rijeka prijetila samo iz prekida, da je protiv Intera Hajduk imao prigoda kao pola lige... Ali, mi smo mu zbrojili da je osvojio tek dva boda u posljednja tri kola, a tek mu slijede pravi ispiti. Najprije Slaven Belupo, pa Dinamo, a u međuvremenu treba gostovati i u kup utakmicu u Slunju.

- Nisam zadovoljan osvojenim bodovima, nitko nije zadovoljan. Rezultati nisu u skladu s našim željema, ali igrom sam zadovoljan. Nasmijan sam, čist i miran, nemam nikakvih dilema u glavi. Mi idemo dalje svojim putem, sreća prati hrabre. Nadam se da će publika nastaviti onu lijepu priču koju smo imali, vjerujem da će nas doći podržati. Ne mogu reći da ćemo im se odužiti pobjedom, ali poginut ćemo za nju, dat ćemo svoj maksimum – zaključio je Krstičević.

O sucima, omiljenoj Hajdukovoj temi posljednjih tjedana, nije ni zucnuo. Krstičević je najavio da neće više govoriti o onome što ga je proganjali u posljednje vrijeme. Njegova rečenica \"hvala vam lijepa\" već je postala legendarna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije