dinamo opušten

Krznar: Tko zna što znači 'začepi i odčepi'

22.03.2014., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 27. kolo, HNK Hajduk - GNK Dinamo. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL
14.03.2015.
u 11:55

Plave ne zanimaju zamke koje će im na Poljudu postaviti Stanko Poklepović

Prije nekoliko dana, aludirajući na broj ozlijeđenih igrača u svojoj momčadi, Zoran Mamić rekao je da postoji šansa da Damir Krznar i on počnu kandidirati za sastav. U sličnom tonu jučer je nastavio Krznar koji se umjesto Zorana Mamića pojavio na konfereneciji za novinare.

Špaco je veliki dobitak

- Ovdje sam kao igrač, a ne kao trener - kazao je Krznar.

No, plavi ipak imaju dovoljno igrača, ali jučer nisu imali prvog trenera, Zoki ima virozu, visoku temperaturu (39 stupnjeva) i nije autobusom zajedno s momčadi putovao u Split, već je, da ne zarazi igrače, išao osobnim automobilom.

- Imamo lijepu bodovnu prednost i možemo uživati u utakmici, nadam se da tako razmišlja i Hajduk koji se dolaskom Stanka Poklepovića počeo dizati, u Splitu se događaju lijepe stvari, ponovno se priča o igračima, o treneru - kaže Krki.

Poklepović je najavio da će vas "začepiti pa onda odčepiti". Jeste li spremni na to?

- Tko može znati što to znači, to zna samo Špaco, i znao je možda još jedan, ali taj je umro. Veselim se što se Špaco vratio, igrao sam protiv njega kao igrač, a onda mi je bio predavač na trenerskoj akademiji. To je bilo spektakularno, fenomenalno, on na izuzetno zanimljiv način prenosi svoje znanje. Njegov povratak je velika stvar za Hajduk, ali i za cijeli hrvatski nogomet. Ne znam što je mislio s time "začepiti i odčepiti", ali mi ionako ponajprije gledamo sebe, no nastojimo otkriti i slabije strane suparnika i onda to iskoristiti.

Iako se Hajduk dignuo dolaskom Poklepovića, ipak ima i loših izdanja.

- Špaco je prekratko na trenerskoj klupi da bi mnogo toga promijenio, još se u igri Hajduka osjeti Tudorova ruka. K tome, Hajduk ima mladu momčad i normalno je da ima oscilacija.

Balić i Vlašić su lijepe priče

Tko su im najopasniji igrači?

- Neću govoriti o pojedincima, ali lijepo se priča o Baliću i Vlašiću, to mladim igračima daje vjetar u leđa. No, najveća snaga Hajduka je atmosfera, Špaco je vratio zanimanje za nogomet.

Hajduk najavljuje da će posebno paziti na Fernandesa i Henriqueza.

- Messi i Ronaldo stalno imaju posebne čuvare pa ipak naprave posao.

U Splitu su utakmice često bile s puno prekida i prekršaja.

- Na zadnja dva treninga vježbali smo brzi protok lopte, Hajduk nam može parirati samo u igri s puno prekida i zato moramo biti brzi i za takvu njegovu igru naći pravi lijek.

Špaco želi prekinuti Dinamovu seriju bez poraza.

- Porazi su dio nogometa, mi ga ove sezone još nismo iskusili. Dogodit će se prije ili poslije, ali ne danas i ne za tjedan dana. Recimo, negdje za dvije godine - rekao je Krznar te o sastavu dodao:

- Nemam mandat da vam to kažem.

>>Kako je Mamić zbog brata Stojka više volio Hajduk od Dinama...

>>Najljepši derbi 1984.: Mlinka - Baka 2:2

Komentara 3

MA
MagnusJohnson
13:12 14.03.2015.

Stanko Poklepović priprema zamku....kad Dinamo izađe na teren, hajdukovci će ostati u svlačionici...

DH
dalibor.hren
08:11 15.03.2015.

Nadimak Damira Krznara iz djetinjstva je FRIGI a ne Krki!!!

SP
splitskodite1976
22:47 14.03.2015.

Gnk,NK,Hašk,dinamo,bbb1,bbb2.hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije