Hajduk

Kukoč: Moj igrački idol je Miki Rapaić

Tonči Kukoč
Ivo Čagalj/PIXSELL
20.09.2011.
u 13:30

Mario Maloča nametnuo se kao vodeći čovjek Hajdukove obrane. Nije ga bilo na početku sezone, a onda se ustalio i teško je zamisliti ovaj Hajduk bez njega u momčadi

A on već godinama prolazi istu priču, na pripreme ulazi kao pričuva, ali priča se brzo promijeni u Maločinu korist.

– Zadovoljan sam kad sam ponovno standardan, na pripreme uvijek krećem kao zadnji stoper, vratio sam se u početni sastav. Puno znači igrati s Milićevićem u paru, od iskusnih igrača se uvijek uči, tako je bilo s Tudorom, Živkovićem, Vejićem – rekao je Maloča.

Uoči sezone bilo je kombinacija da ode iz Hajduka.

– Želim ostati u Hajduku, osvojiti naslov, to je uvijek bila moja želja – kaže Maloča, koji još uvijek nije dobio novi ugovor.

– Sve je ostalo na obećanju – dodaje Maloča.

Stoper bijelih zadovoljan je učinkom Hajduka u početku sezone.

– Trener je od prvog dana govorio da vjeruje u nas, da imamo kvalitetu. A mi se držimo kao jedan. Sve to zajedno donijelo je dobre rezultate. Da, ovo su dobri rezultati. Znamo što se događalo od početka prvenstva, pokazali smo i u utakmici protiv Dinama da vrijedimo – smatra Maloča.

Svi Hajdukovi igrači, baš svi, pohvalno govore o Balakovu.

– Balakov je bio vrhunski igrač, sada se pokazao i kao vrhunski čovjek i stručnjak – rekao je Maloča.

Prozborio je i riječ-dvije o nedjeljnom dvoboju u kojem Hajduk dočekuje Slaven Belupo.

– Slaven je dobra momčad, dobar trener, prava su momčad. Uvijek protiv njih igramo dobro na Poljudu, nismo imali teškoća. Vjerujem da ćemo nastaviti s pobjedama – kazao je Maloča.

A Tonči Kukoč, najugodnije iznenađenje sezone, imao je potrebu objasniti neke nesporazume. Naime, prije početka sezone Hajduk ga se želio riješiti, a sada kad je proigrao, ta istina ne odgovara vodstvu bijelih. Pa ih je Kukoč "izvadio".

– Maleš i Nižetić i cijela uprava Hajduka bili su uz mene otpočetka, vjerovali u mene. A najveću vjeru u mene imali su roditelji, sve su mi dali. Sada neka doživim da im ja to mogu vratiti – rekao je Kukoč.

Zanimljiv je taj mladić.

– Milan Rapaić je moj igrački idol, sjećam se onog njegova gola u pobjedi protiv Dinama 4:2, ono kad je ušao u igru, postigao gol i zatražio izmjenu – kaže Kukoč.

Pun je samopouzdanja, za njega partije koje pruža nisu iznenađenje.

– Sebe ne iznenađujem, vjerujem u sebe, moj trud i rad su se isplatili. Najteže mi je bilo kad sam morao ići na posudbu u Mosor. Ali to mi je puno pomoglo, sve bih ponovio – kazao je Kukoč.

Već sada je istaknuo ozbiljnu kandidaturu za nagradu "Hajdučko srce", koja se dodjeljuje najsrčanijem igraču bijelih. Uskoro će mu se pridružiti i Drago Gabrić, još jedno "Hajdučko srce".

– Veliki je igrač i borac, bila bi mi velika čast igrati s njim u momčadi – kaže Kukoč.

I on, poput Maloče, očekuje pobjedu protiv Slaven Belupa.

– Neka mi nastavimo pobjeđivati, to mi znamo i možemo. Slaven Belupo je prvi rival koji nam dolazi, svaka im čast, respektiramo ih, ali očekujemo pobjedu – zaključio je Kukoč.

Ključne riječi

Komentara 14

LI
list68
14:17 20.09.2011.

Pa ja kao navijač ne vidim nekakav napredak u Hajdukovoj igri, većinom su to duge lopte koje oko sredine terena \"najčešće\" uzimaju protivnički igrači, tek pokoji \"individualni\" proboj pa onda nekakve \"odbijenice\", i nakon nekoliko takvih odbijenica, \"desi\" se i poneki pogodak.

NI
nisde
14:19 20.09.2011.

Kukoč: Moj igrački idol je Miki Rapaić Zato tako i prolazite kad su vam poluigrači idoli,svi znamo puno hajdukovaca koji su sto puta bolji od rapaića,aa on ti je idol zato jer je rješio jednu utakmicu protiv dinama,stvarno inteligentno nema šta.

NI
nisde
14:14 20.09.2011.

Maloči je želja osvojiti naslov. Ti češ Maloča već biti u nogometnoj mirovini kada će hajduk biti zreo osvojiti naslov. Ako igraš bez ugovora to je već posao državnih institucija i inspekcija,kako plačaš porez? .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije