RIJEČ STRUČNJAKA

'Kulenović je sinoć bio čudesan, no ključan potez za Dinamo napravio je Sergej Jakirović'

Prva utakmica Dinama i Qarabaga u play-offu za ulazak u UEFA Ligu prvaka
Josip Regovic/PIXSELL
21.08.2024.
u 08:06

- Qarabag ima pet-šest igrača koji bi mogli igrati u Dinamu. Jedini im je problem u velikom disbalansu između obrambenog i napadačkog dijela. Dinamo se ne smije opustiti, no s kvalitetom koju ima, prolazi bez problema. Ima tu još prostora za napredak. Izdvojio bih i Martina Baturinu koji svojom klasom drži konce igre - rekao nam je Nikola Jurčević.

Komentara 5

DM
D'Mich
09:47 21.08.2024.

Qarabag je opasan i nije čudo da su pobijedili neke velikane. Materijal su za LP. Treba još završiti posao i riješiti slabosti.

FR
freeshooter
09:32 21.08.2024.

...zaista čudesno i spektakularno je bilo, velika utakmica i borba do zadnjeg atoma, to može samo moj atomski Dinamo... već se prethodno dalo naslutiti da je Jakir posložio fenomenalnu ekipu koja može napraviti opet velike stvari i u Europi, sada su dečki to i pokazali, vjerujem u tu još jednu dobru utakmicu i prolaz u društvo najvećih top 36 gdje nam je i mjesto, ove jeseni i proljeće igrat ćemo velike i povijesne utakmice u LP... užitak je biti navijač dinama...idemo dalje samo jako...ale ale dinamo ale...

GN
gnoj
08:50 21.08.2024.

Stari Dinamovac sam ali ne znam kako bi bilo da je koja protivnička ušla kada su oni bili mnogo bolji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?