Završnica Ćosićeva kupa

Kup besplatan za godišnje ulaznice i sve školarce

'12.10.2010., Zadar - Drugo kolo NBL lige, utakmica izmedju KK Zadar i KK Union Olimpia iz Slovenije. Vladimir Boisa pratio je utakmicu sa tribina. Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL'
'Zeljko Mrsic/PIXSELL'
09.02.2011.
u 10:04

Na utakmice završnice kupa besplatno će moći svi oni koji imaju godišnje ulaznice tri zagrebačka kluba (Cibona, Cedevita, Zagreb), ali i svi školarci (osnovna i srednja škola).

Vrijedi to i za navijače Zadra, za koji je također upitno u kojem će sastavu igrati. Vladimer Boisa (na slici) do jučer nije pristao povući tužbu.

Cibona čak i dobije li dozvolu da mogu svi igrati, ne može računati na Krapića koji je u kupu igrao za Zabok.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije