LUKA MODRIĆ:

'Kvalitetniji smo pojedinačno i kao momčad, dobit ćemo Meksiko!'

Luka Modrić
Sanjin Strukić/PIXSELL
22.06.2014.
u 23:16

- Za nas je dobro što moramo ići na pobjedu, da nam je to jedina opcija - tvrdi Luka.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči ključne utakmice s Meksikom i svi su iznimno optimistični, a posebno se to odnosi na Luku Modrića koji je pred novinarima pokazao mnogo samopouzdanja.

- Znamo da će Meksiko imati veću potporu s tribina, no ne mislim da će im to biti prednost. Puno puta igrali smo u takvom ozračju i to nam je samo još veći motiv. Da razočaramo Meksikance i razveselimo naše navijače - kazao je Luka.

No Meksiko u prve dvije utakmice nije primio pogodak i trebat će mnogo umijeća da se probije Ochou.

- Za nas je dobro što moramo ići na pobjedu, da nam je to jedina opcija. Naći ćemo mi način kako zabiti gol Ochoi, samo ga ne smijemo razbraniti - napominje Luka.

Možda bi baš Mario Mandžukić mogao biti čovjek odluke, pokazao je koliko nam znači u susretu s Kamerunom.

- Pokazao je svoje kvalitetu u Bayernu i zabijao je i boljim vratarima od Ochoe. No, nije bitno tko će dati gol, nego samo je bitno da mi ostvarimo svoj cilj - kazao je Luka dodavši kako igrači uopće nisu čuli pjesmu meksičkih navijača pod prozorom hotela i potom dodao nešto što raduje:

- Meksiko je jako dobra momčad. Pokazala je veliku kvalitetu, no mi smo i pojedinačno i kao momčad bolji od njih.

>> 'Imamo samopouzdanja, možemo se hrabro okrenuti Meksiku'

Komentara 9

SM
smithjohn
23:55 22.06.2014.

Uuuh Slovenci ironični, a ispali s SP-a prije nego su kvalifikacije počele, a igrala čitava država (toliko ih ima sa su pomoćno osoblje morali iz BiH dovest)

DJ
dava.jo12
23:39 22.06.2014.

samo sa srcem ....i pametno..HRVATSKA!

Avatar Topgen
Topgen
23:33 22.06.2014.

Osam igraca Mexica igra u domacoj ligi. Pametnom dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije