Rukomet

Lacković pet, Vori četiri u pobjedi HSV-a, Duvnjak se odmarao

'Hamburg\'s Blazenko Lackovic (C) vies with Montpellier\'s French Luka Karabatic (L) and Branislav Obradovic (R) during the European Champions League handball match Montpellier vs Hamburg at the Arena
'PASCAL GUYOT'
20.11.2010.
u 17:02

Rukometaši Hamburga bez većih problema pobijedili su slovački Tatran (35:23) u 5. kolu skupine B Lige prvaka.

Blaženko Lacković postigao je pet, a Igor Vori četiri pogotka za Hamburg, čijem je treneru Martinu Schwalbu to bila 200. pobjeda na klupi.

Domagoj Duvnjak odmarao se zbog lakše ozljede koljena. U skupini A, rukometaši Barcelone pobijedili su u gostima Kielce s 33:26.

Mirza Džomba nije se upisao među strijelce za domaćina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije