NAPUSTIO MOMČAD

Lakersi čuvaju LeBrona za utakmicu odluke - onu protiv New Orleansa

Reuters
31.03.2022.
u 10:43

Koliko Lakersi ove sezone, gotovo isključivo, ovise o LeBronu Jamesu dovoljno je tek spomenuti njegove brojke: 30,1 poen, 8,2 skokova i 6,3 asistencija u prosjeku tijekom 55 odigranih utakmica.

LeBron James, najbolji igrač LA Lakersa, napustio je momčad koja uskoro završava gostujuću turneju gdje će još odraditi utakmicu kod Utah Jazza u noći s četvrtka na petak.

James je sam vratio u Los Angeles i neće igrati u Salt Lake Cityju uslijed ozljede gležnja, ali je sam najavio, a prenose američki mediji, kako će napraviti sve ne bi li bio spreman za prvu iduću utakmicu, na domaćem parketu protiv New Orleansa.

Ta se utakmica igra večer kasnije i mogla bi biti jedna od rijetkih prilika, do kraja osnovnog dijela sezone, da Lakersi upišu pobjedu. Naime, nakon toga, sa ili bez Jamesa, Lakersi neće biti favoriti u dvije utakmice protiv Denvera te u jednom ogledu protiv Phoenixa i Golden Statea. Kao favoriti ući će još jedino u domaći susret protiv Oklahoma Cityja.

LA Lakers se bore kako bi osigurali igranje play-ina, a to mogu ostvariti ako budu među deset najboljih u Zapadnoj konferenciji. Trenutačno su točno na rubu, na desetom mjestu, s omjerom 31-44. Ispred njih je spomenuti New Orleans (33-43), a za vratom im puše San Antonio (31-45).

Koliko Lakersi ove sezone, gotovo isključivo, ovise o LeBronu Jamesu dovoljno je tek spomenuti njegove brojke: 30,1 poen, 8,2 skokova i 6,3 asistencija u prosjeku tijekom 55 odigranih utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije