PREDSJEDNIK HAJDUKA:

Lako je Mamiću dijeliti lekcije kad osvaja trofeje s gradskim novcem

Marin Brbić
Ivo Cagalj/PIXSELL
15.07.2014.
u 09:21

- Da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji - kaže Brbić.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, obrušio se na Hajduk u svom stilu i izazvao reakciju predsjednika splitskog kluba Marina Brbića, koja je bila staložena i potpuno realna.

- Lako je Mamiću dijeliti lekcije. Grad Zagreb mu godišnje udjeljuje četrdesetak milijuna kuna, da smo mi u Hajduku u sličnoj poziciji, onda bismo sigurno ispali pametniji, a možda bismo i mi mogli pitati pošto je HNL?! Sad je Mamić uložio milijune eura u novu momčad, a mi nula kuna. Mi se borimo sami - rekao je Marin Brbić za Slobodnu Dalmaciju i nastavio:

- On osvaja titule s novcem što mu dodjeljuje grad Zagreb i tu nismo ravnopravni. Četrdesetak milijuna godišnje. Do 1. lipnja dali su im već 25... I tu razliku već na startu utrke nije moguće nadoknaditi.

>> Tekst u cijelosti pročitajte OVDJE.

>> Ovakav Hajduk karcinom je za Dinamo, Rijeku i cijeli hrvatski nogomet

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
09:46 15.07.2014.

Da, ali kad je došao Glover s lovom i namjerom ulaganja u klub, svi ste bili protiv. Sad slijedi životarenje dok za dvije tri godine ne dođe neki novi Glover, samo što će slijedeći put ponuditi još manje...

JA
JackRussell
09:59 15.07.2014.

Grad Split, bez da se uopće pita građane Splita, postao jamac hajduku za 30 milijuna kuna kredita, plaćaju im održavanje stadiona i masu drugih stvari...Brbiću pokrij se ušima!

Avatar feudalac
feudalac
10:12 15.07.2014.

...Hajduk zivi vjecno - na dug! Drzava vam je oprostila/izbrisala dug od 380.000.000,00 kuna, napravili ste "pretvorbu" u dionicko drustvo, Andabak, Kerum, Mamic...i drugi lopovi su preko vas oprali cca 80.000.000,00 kuna, grad Split ste opljackali za 30.000.000,00 kuna....i danas nemate za WC papir. Katastrofa od kluba!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije