TOMAS GONZALEZ

Real je ponudio nove ugovore svima osim Modriću. Što slijedi za hrvatskog kapetana?

LaLiga - Villarreal v Real Madrid
Foto: Pablo Morano/REUTERS
1/3
15.02.2023.
u 16:29

Madrid suradnju sigurno nastavlja s četvoricom. Čak su trojica od njih veznjaci, a Kroos i Nacho imaju 33 godine. Modrićev tekući ugovor istječe na kraju sezone.

Luka Modrić (37) odbio je ponudu Al Nassra koja bi ga učinila jednim od najplaćenijih igrača svijeta. Nije htio kod Cristiana Ronalda, odlučio je ostati u španjolskoj prijestolnici u kojoj igra sad već više od deset sezona. No, isto tako, još nije potpisao novi ugovor s Real Madridom, a tekući mu istječe na ljeto, 30. lipnja. 

Španjolski novinar Tomas Gonzalez objavio je kako su Madriđani produžili suradnju sa svim igračima koji su u istoj situaciji kao kapetan Hrvatske, ali ne i Modrićem... Dvojica od njih, Toni Kroos i Nacho Fernandez, imaju 33 godine. Na popisu su još dva veznjaka.

- Ceballos, Asensio, Kroos i Nacho primili su ponude Reala za produljenje ugovora, koji im svima istječu za četiri mjeseca - javio je. 

Soccer Football - LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid - Metropolitano, Madrid, Spain - September 18, 2022 Real Madrid's Luka Modric and Toni Kroos celebrate after the match REUTERS/Susana Vera Photo: SUSANA VERA/REUTERS
Foto: SUSANA VERA/REUTERS

Naravno, pratitelji su odmah primijetili kako nema imena Luke Modrića i pitanju je što će s njim u konačnici biti. Moguće je da će mu klub ponuditi produljenje, no što ako se to ne dogodi? U tekućoj sezoni odigrao je 19 ligaških utakmica, zabio tri pogotka i dodao dvije asistencije, ali jasno je da su mladi sve više ispred iskusnog vatrenog koji još igra na najvišoj razini. 

Prema Transfermarktu je za Kraljevski klub upisao ukupno 465 službenih nastupa. Postigao je 36 zgoditaka i asistirao 74 puta. U kockastom je dresu u 162 utakmice stigao do 23 gola, a odlučio je nastaviti igrati za reprezentaciju i nakon Svjetskog prvenstva u Kataru. 

Komentara 17

Avatar mustafa2
mustafa2
19:37 15.02.2023.

" Real je ponudio nove ugovore SVIMA osim Modriću." -------->"Madrid suradnju sigurno nastavlja s CETVORICOM." ------------> zutilo vecernje hartije.

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
20:29 15.02.2023.

I opet. Veselje u redakciji koje bi se opet moglo u tugu pretvoriti. Deset godina ga selili na sve strane, otpisivali, izbacivali... Činjenica je da kraj se bliži i da bi uskoro pušači ispod stola ne mogli već trebali na svoje doći. Ako ne ove godine, onda neke druge.

RI
rimac444
22:59 15.02.2023.

Luka je još uvijek među 10 najboljih na svijetu, a to peče jugo-srpsku bagru i njihove medije koja uporno ruši i gazi našeg velikana, domoljuba, naš ponos.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije