LIGA PRVAKA

Lehmann mokrio tijekom odlučujuće utakmice

Jens Lehmann
Reuters
10.12.2009.
u 11:27

U jednom trenutku dvoboja Lige prvaka između Stuttgarta i Uniree Urziceni na Gottlieb-Daimleru vratar domaćih Jens Lehmann naglo je otrčao iza svojih vrata, preskočio zid od reklama i kleknuo.

Nekoliko sekundi 40-godišnji se vratar, nagnut prema naprijed i s rukavicama na rukama, očito olakšavao. Iako nije potvrđeno, čini se da ga je "stisnulo". Kako nije mogao tražiti prekid, morao je improvizirati.

Tajming mu je bio idealan: kad se vratio na vrata, Rumunji su počinjali svoj napad i, srećom po domaće, nisu uočili prazna vrata. Sudac nije prekidao igru.

- Ovo me podsjetilo na Tour de France. Ponekad se dogodi da čovjek jednostavno nema druge mogućnosti. Učinio je to vrlo vješto. Teško da je mogao otići u kabinu – izjavio je sportski direktor Stuttgarta Horst Heldt, inače Lehmannov vršnjak, a vratar je po svršetku utakmice rekao:

- Bio sam tijekom utakmice nervozan kao rijetko kad!

Na pitanje što je radio iza vrata, samo se nakesio, piše Bild.

Stuttgart je pobjedom 3:1 nad Rumunjima u posljednjem kolu osigurao plasman u osminu finala Lige prvaka.

 

Komentara 1

MI
milton
16:33 10.12.2009.

Svaka čast, ali to je već viđeno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije