JERKO LEKO Upitno je kad će se vratiti na travnjak

Leko: Još ne znam hoću li morati ići na operaciju

07.01.2009.
u 19:35

Mislio je da mu je nova godina počela sjajno, zabio je gol Juventusu, zaigrao napokon u paru s Nikolom Pokrivačem, no potom je udarac laktom sjeo na njegovo lice. U prvi tren nije se znalo koliko je ozljeda ozbiljna.

- Upravo sam došao s liječničkih pregleda i, nažalost, puknula mi je jagodična kost. Zašto baš sad kad je sve izgledalo dobro - pomalo tužno javio je Jerko Leko iz Monaca.

No, optimizam ga nije napustio.

- Bolje da mi je stradala i ta jagodična kost nego, primjerice, koljeno. To je mnogo opasnije i oporavak je dugotrajan.

Leko još ne zna kad bi mogao ponovo igrati.

- Moram na još jedan specijalistički pregled. Po dosadašnjim pregledima, liječnici mi kažu da sam na rubu, na granici između toga da moram na operaciju i mogućnosti da je izbjegnem. Razgovarat ću i s našim liječnicima iz reprezentacije, s dr. Bahtijarevićem i dr. Nemecom, iako će odluku zapravo donijeti liječnici Monaca. Bilo bi dobro kada bih izbjegao operaciju, tada bih se mogao vratiti za dva-tri tjedna. Budem li morao pod nož, stanka bi mogla potrajati između šest i osam tjedana - objasnio je Jerko Leko.

I sam je pronašao novine u kojima je spominjan njegov odlazak iz Monaca. I nije zbog toga nimalo zabrinut.

- Jedva sam pronašao tu rečenicu u kojoj me L’Equipe spominje, nabrajali su igrače za koje misle da bi mogli otići iz kluba, pa su me spomenuli u dijelu rečenice. No, to su medijske kalkulacije, u klubu o tome nije bilo govora - mirno će Leko o odlasku, ali nemirno čekajući pregled lica.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije