MODRI NOSITELJI

Kakav ludi scenarij! Dinamu na putu do Lige prvaka stoji i Partizan!

Dinamo - Molde
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
05.08.2015.
u 22:40

Partizan, Malmö i Maccabi su iznenadili te omogućili Dinamu da bude nositelj

Beogradski Partizan pobijedio je 4:2 (5:3) Steauu iz Bukurešta u trećem pretkolu Lige prvaka i time promijenio za Dinamo situaciju prije izvlačenje protivnika u posljednjem pretkolu za ulazak u najelitnije nogometno klupsko natjecanje na svijetu. Ali zakomplicirali su priču i ostali, a to se činilo kao nešto što bi se dogodilo samo u nekom ludom scenariju.

Malmö je napravio veliko iznenađenje i slavio sa 3:0 protiv Salzburga, koji ih je u prvoj utakmici dobio 2:0. Kao i Maccabi iz Tel Aviva koji je dobio 2:0 Viktoriju iz Plzena te poništio domaćih 1:2. Samim time Dinamo postaje nositelj u izvlačenju jer samo BATE Borisov i APOEL od nenositelja imaju bolji koeficijent! To znači da za protivnika mogu dobiti Partizan, za koji nas vežu lijepe uspomene jer prije 18 godina pao je uz ''petardu''.

Osim Partizana, mogu na Malmö, Astanu, Skenderbeu ili Maccabi Tel Aviv. To mnogo bolje izgleda nego Basel, Celtic, Viktoria Plzen, Salzburg i Steaua. Sve u svemu, modre prati sreća ove sezone više nego prijašnjih. Kao da se vraćaju sve one nesreće koje su se događale u bližoj i daljoj prošlosti. Dakle, sad se treba nadati da će kuglice u petak 7. kolovoza dodijeliti modrima Astanu ili Skenderbeu i Liga prvaka bit će jako blizu! A i ostala tri protivnika su prolazna jer dva od njih već je Dinamo izbacivao (Partizan, Malmö), a od jednog je nesretno ispao (Maccabi Tel Aviv).

>>Igrači Partizana: Motivirali su nas oni koji slave Oluju

REZULTATI:

Astana – HJK 4:3 (4:3)
Qarabag – Celtic 0:0 (0:1)
Sparta Prag – CSKA Moskva 2:3 (4:5)
BATE – Videoton 1:0 (2:1)
Basel – Lech Poznan 1:0 (4:1)
Club Brugge – PAO 3:0 (4:2)
Malmö – Salzburg 3:0 (3:2)
Partizan – Steaua 4:2 (5:3)
Šahtar – Fenerbahče 3:0 (3:0)
Skenderbeu – Milsami Orhei 2:0 (4:0)
Viktoria Plzen – Maccabi Tel Aviv 0:2 (2:3)

>> Dinamo je na današnji dan pregazio Partizan sa 5:0

>> Darijo Srna junak u pobjedi Šahtara protiv Fenerbahčea!

>> Evo tko sve stoji Dinamu na putu do ulaska u Ligu prvaka

Komentara 36

Avatar usainbolt
usainbolt
22:50 05.08.2015.

zakonom zabraniti novinarski senzacionalizam, ne stoji dinamu partizan nego je partizan jedan od 5 mogućih protivnika i šanse su 20 posto da će ih izvući

DU
Deleted user
22:45 05.08.2015.

Partizan znači, onda ne trebam niti gledati ždrijeb u petak. Večernji sve zna.

HR
hr76
22:46 05.08.2015.

Treba Partizana izvuć, da u Srbiji mogu proglasit još koji dan žalosti, izgleda da vole tugovati i kriviti druge za svoje poraze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije