KOPRIVNICA

Podravka upisala prve bodove u Ligi prvakinja

Podravka
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/7
01.11.2015.
u 20:26

Bilo je 20:20 u Koprivnici

Rukometašice Podravke Vegete osvojile su prvi bod u Ligi prvakinja nakon što su u 3. kolu skupine B u Koprivnici protiv francuskih prvakinja Fleury Loireta odigrale 20:20 (11:13).

Gošće su većinu utakmice bile u vodstvu, a u nekoliko navrata imale su četiri gola prednosti. No, Podravka se je uspijevala vraćati. U posljednjih deset minuta susreta ekipe su ušle poravanate, bilo je 18:18.

No, Francuskinje su se  ponovno odvojile, povele su 20:18 četiri i pol minute prije kraja. Iako se tada činilo da su Koprivničanke blizu trećem porazu, to se nije dogodilo. Ivana Dežić i Dora Krsnik pogodile su za poravnanje 20:20. Gošćama je ostalo 50 sekundi za posljednji napad, ali njihova najbolja igračica Cabral Barbosa nije ga uspjela realizirati.

Kod Podravke Vegete Lana Franković i Ivana Dežić postigle su po 5 golova, dok je Cabral Barbosa sa 8 pogodaka bila najbolja kod Fleury Loireta.

U sljedećem kolu, 8. studenoga, Fleury Loiret je domaćin Podravki.

Poredak:

1. FTC-RC Hungaria 5
2. Thueringer 3
3. Fleury Loiret 3  
4. Podravka Vegeta 1

>> Liga prvakinja - drugi poraz Podravka Vegete

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije