LJUBIMAC VEĆ KRENUO S TERAPIJOM

Lindsey Vonn neutješna: 'Moj dečko ima rak, ne mogu ni zamisliti život bez njega'

IOC Session 2030 & 2034 Announcements
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/3
20.08.2024.
u 13:07

"Kada sam se vratila kući iz Pariza, primijetila sam neke kvržice koje su se stvorile oko njegovih limfnih čvorova i odmah sam ga odvela veterinaru. Nažalost, dijagnosticiran mu je limfom", piše Vonn o svom psu Leu.

"Moj dečko ima rak", piše skijaška legenda Lindsey Vonn ispod fotografija koje prikazuju njezina psa Lea. Njih dvoje su nerazdvojni jedanaest godina, a sada je za nju stigla šokantna vijest nakon povratka s Olimpijskih igara. Njezin voljeni pas ima limfom, tumor limfnih čvorova.

"Kada sam se vratila kući iz Pariza, primijetila sam neke kvržice koje su se stvorile oko njegovih limfnih čvorova i odmah sam ga odvela veterinaru. Nažalost, dijagnosticiran mu je limfom. Leo već prima kemoterapiju i dobro reagira. Malo je umoran i ne zna što se događa, ali i dalje je sretan", rekla je Vonn na Instagramu.

Bilo je to "nekoliko teških tjedana", tako četverostruka pobjednica Svjetskog kupa opisuje svoje emocionalno stanje. "Leo je moj prvi pas, sa mnom je zadnjih jedanaest godina i ne mogu ni zamisliti život bez njega", naglašava Vonn. "Provest ću s njim koliko god mogu vremena i podržati ga u svim njegovim tretmanima tijekom sljedećih mjeseci."

Podsjetimo, Lindsey Vonn je bivša američka skijašica koja se smatra jednom od najboljih alpskih skijašica u povijesti. Osvojila je čak četiri naslova u ukupnom poretku Svjetskog kupa, a također je poznata po tome što je slavila u 82 utrke u Svjetskom kupu, čime je postala skijašica s najviše pobjeda u povijesti ženskog skijanja. Vonn se povukla iz natjecateljskog skijanja u veljači 2019. godine zbog niza ozljeda.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Schwarzenegger, The Rock, Statham: Ovi slavni glumci bili su sportaši, neki su imali impresivne karijere

IOC Session 2030 & 2034 Announcements
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije