SLAVNI ARGENTINAC

Lionel Messi doznao katastrofalne vijesti, sad je jasno zašto je plakao

Copa America 2024 - Final - Argentina v Colombia
Foto: AGUSTIN MARCARIAN/REUTERS
1/4
17.07.2024.
u 18:10

"Nakon liječničkog pregleda utvrđeno je da je Leo Messi doživio ozljedu ligamenata u desnom gležnju", stoji u priopćenju Inter Miamija u kojem Messi igra.

Argentina je drugi put zaredom osvojila Copa Americu pobijedivši u finalu Kolumbiju 1-0 golom Lautara Martineza u 112. minuti. Argentinci su se mogli proveseliti, novi naslov im nitko ne može izbrisati, međutim istovremeno su i poprilično zabrinuti, i to s velikim razlogom. Naime, argentinski nogometaš Lionel Messi zadobio je ozlijedu ligamenata desnog gležnja i situacija je poprilično ozbiljna. Naime, krajem prvog poluvremena nezgodno je pao nakon jednog duela sa suparničkim igračem i tu su se već mogli nazirati veliki problemi. 

 

Iako je Argentinac uspio nastaviti meč, ipak u 66. minuti više nije mogao. U suzama je izašao s terena i zamijenio ga je Nicolas Gonzalez.

 

"Nakon liječničkog pregleda utvrđeno je da je Leo Messi doživio ozljedu ligamenata u desnom gležnju. O tome kad će kapetan ponovno moći zaigrati bit će utvrđeno periodičnim procjenama, a ovisit će o napretku njegova oporavka", stoji u priopćenju Inter Miamija u kojem Messi igra.

Messi ima 37 godina i upitno je kako će mu ova ozljeda utjecati na ostatak karijere, a ovo isto tako nije dobra vijest za klub pod kormilom engleskog velikana Davida Beckhama. U Inter Miamiju još igraju Jordi Alba, Sergio Busquets i Luis Suarez, ali svejedno bez Messija ne ostvaruju dobre rezultate. Dapače, iako su prethodno upisivali pobjede, u zadnjoj utakmici iz 7. srpnja su teško stradali protiv Cincinattija s čak 6-1.

VIDEO: Real Madrid objavio: Luka Modrić potpisao je novi ugovor, on je naš kapetan

 

Komentara 1

Avatar istovari
istovari
18:51 17.07.2024.

Proglasiti dan žalosti u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije