Leo veličanstveni

Hit na internetu! Pogledajte Messijev trenutak čarolije i uživajte

Lionel Messi
Foto: Screenshot
1/2
14.03.2015.
u 22:56

Njegovi potezi oduševljavaju i ostavljaju bez daha, a trenutak čarolije s današnjeg susreta već je postao hit na internetu

Lionel Messi u fantastičnoj je formi ove sezone, a to je potvrdio i u današnjoj utakmici protiv Eibara. Argentinac je postigao dva pogotka, jedan iz jedanaesterca, a drugi glavom nakon asistencije Ivana Rakitića. Ukupno je ove sezone postigao 43 pogotka, dva više nego prošle sezone, a u 2015. već je zabio 17 golova u ligi.

Prestigao je i Cristiana Ronalda na ljestvici strijelaca Primere, ali nisu pogoci jedino što ovaj čarobnjak nudi na terenu. Njegovi potezi oduševljavaju i ostavljaju bez daha, a trenutak čarolije s današnjeg susreta već je postao hit na internetu. Pogledajte njegov prodor i uživajte!

>>Ako vam ne otvara video možete ga pogledati na YouTubeu!

>>Barca slavila, Messi zagrlio Rakitića nakon što mu je pomogao u 'rušenju' Ronalda

>>Messi, jesi li normalan? Bezobrazno izbjegao navijače i zamalo ih pregazio!

Komentara 6

Avatar Forte
Forte
00:13 15.03.2015.

Video sam ga 3 svijetska prvenstva I nista nije pokaza bas nista a igra sa dobrom Argentinom, moji ga Argentinski prijatelji iskreno ne vole za njih je Maradona ipak nezaboravan

DU
Deleted user
02:52 15.03.2015.

cemu ovi youtube linkovi kada se ne mogu gledati?

DO
domicus2204
11:54 15.03.2015.

i onda je ronaldo bolji...ma po cemu to..?? messi je bog lopte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije