PRESICA

Livaja i Ivušić otkrili što misle o izbornikovim idejama za svoje pozicije

Foto: Drago Sopta/HNS
1/4
05.09.2021.
u 19:56

Emocije su bile velike i ne mogu se samo tako potisnuti. Ostvario sam dječački san i stvarno je bilo predivno. Nije to za mene bila obična utakmica, značila mi je jako puno

Nakon pobjede u Slovačkoj, hrvatska nogometna reprezentacija stigla je u Split gdje ih u utorak čeka utakmica protiv Slovenije. Danas su igrači stali pred medije i razgovarali o utakmici nakon prespavane noći.

Jedna od glavnih zvijezda na toj utakmici bio je Ivica Ivušić, debitant, oduševljenje, spasitelj vatrenih u nekoliko navrata.

- Emocije su bile velike i ne mogu se samo tako potisnuti. Ostvario sam dječački san i stvarno je bilo predivno. Nije to za mene bila obična utakmica, značila mi je jako puno. Drago mi je što vam je izgledalo kao da sam rutiner.  Golman je ipak tu da nešto i obrani - rekao je Ivušić pa dodao:

- Na raspolaganju sam i spreman ako bude trebalo braniti i protiv Slovenije. Nadam se da će se Livaković što prije oporaviti. Bitno je nastaviti u ovom pozitivnom ritmu i bitno je da Hrvatska nastavi pobjeđivati.

Foto: Drago Sopta/HNS

U rosteru je i Marko Livaja, ljubimac osobito splitske publike. Misli li da treba dobiti priliku od prve minute na Poljudu?

- Ne opterećujem se time. Bit će kako izbornik odluči. Sretan sam što sam u reprezentaciji.

Livaja nije 'čista špica', ali ju je igrao.

- Nisam igrao u vrhu napada šest-sedam godina, izbornik ima svoju viziju, on zna što igram u klubu. Ali ja sigurno mogu bolje - rekao je.

- Mislim da će biti odlična atmosfera i da ćemo odigrati pravu utakmicu. Pobjeda bi nas gurnula blizu željenog cilja. Kvalitetniji smo, očekujem da će se Slovenci zatvoriti i čekati svoju priliku. Budemo li pravi, pobjeda neće biti upitna. Kek dobro poznaje našu momčad iako nam nedostaje Modrić, kao i Budimir koji bi nam donio širine u napadu.

Foto: Drago Sopta/HNS

Komentara 6

Avatar Agramer000
Agramer000
09:05 06.09.2021.

čolak i livaja ?nevjerojatno tko sve može igrat za reprezentaciju

DO
Dostaviše
22:25 05.09.2021.

sto mladje stavit... kakav crni livaja.. luka sucic itd

BL
blekpanther
00:03 06.09.2021.

Opet sastav sastavljaju novinari i tisuće drugi izbornika, Dalić mora pokazati ko je gazda u kući, Kakav Livaja može on biti Bog u Hajduku ali u minutama koje je dobio protiv Rusa i Slovaka nije se sastao sa balunom! AA takvh imamo na izvoz, Kramarić, Pašalić, Vlašić nikad od njih “veliki igrača” neće biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije